Blogin loppuminen - ainakin toistaiseksi


Muistan, kun silloin aikoinaan pohdin pitkään blogin aloittamista. Ensimmäinen seuraamani blogi oli Mungolife. Taisin olla noin 14-vuotias, kun perustin ensimmäisen blogini. Innostuin valtavasti valokuvaamisesta ja se on edelleen yksi tärkeistä harrastuksistani. 

Blogin kirjoittaminen alkoi hiipua, kun Starbox blogialusta loppui. Kaikkia postauksia ei saanut/en jaksanut siirtää yksitellen tähän uuteen blogiini. Se, jos mikä harmittaa, sillä niitä olisi ollut kiva lukea.. Niinpä siirsin vain osan tälle alustalle - lähinnä matka- ja ruokapostaukset. Olen viime ajat panostanut entistä enemmän Instagrammiin, ja nyt tuntuu siltä, että blogin kirjoittaminen on tältä erää ohi. 

On ollut hauska seurata, että vaikken ole päivittänyt blogia enää aktiiviseen tahtiin, löytyy silti heitä, jotka käyvät kurkkimassa sivujani. Sen takia halusin tulla ilmoittamaan asiasta. Elämääni ja seikkailujani voi seurata tosiaan IG:n puolella. Tälle vuodelle on tiedossa jännittäviä asioita. Luultavasti ensi viikolla varmistuu mm. meidän kesätyö. Jos saamme paikan, se tarkoittaa sitä, että me ei tulla viettämään kesää Joensuussa - jaiks! 

Mutta jatkossa siis voitte seurata minua Instagrammissa käyttäjänimellä @suviparkkinen. Kiitos kaikille blogini lukemisesta - katsotaan oliko tämä kokonaan tässä vai palaanko kirjoittamisen pariin vielä tulevaisuudessa<3

2 kommenttia

  1. Hyvää "uutta" vuotta ja vapun odotusta! Minä jään kaipaamaan lähinnä matkakertomuksia. Voiko niistä nähdä postauksia Instagramista? Sen vähän, mitä instaa seurailen, siellä on vai kuvia. Terveisin Ahti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matkalöpinöitä ja -kuvia taatusti tiedossa Instagramissa kunhan koronahässäkkä on ohi, ja päästään taas elää normaalia elämää :) Katsotaan miten käy suunnitellulle syksyn Portugalin matkalle.. Mukavaa kevättä myös sinulle! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!