Vuosikatsaus 2019

Onkohan täällä enää ketään lukemassa juttujani? :D Blogi-innostus on hiukan hiipunut, mutta en ole ottanut paineita sen suhteen. Päivittelen tätä aina sitä mukaan, kun on kiinnostusta ja aikaa. Joululoma tulee pian päätökseen ja kevät näyttää aika runsaalta kurssien osalta. Katsotaan siis minkä verran multa löytyy aikaa ja intoa blogin päivittämiseen.

Joulu tuli ja meni. Samoin vuosi vaihtui. Ajattelin, että olisi kiva tehdä lyhyt kooste vuodesta 2019. Kuten Instagramin puolella kirjoitin, kuvailisin mennyttä vuotta vuoristoradalla. Itkin ilosta, itkin surusta. Vihasin, olin ahdistunut. Onneksi kaikkien vastoinkäymisten ohelle mahtui kasapäin myös iloisia ja onnellisia hetkiä. Mulla on hyvä kutina vuodesta 2020, mutta siitä ja sen tavoitteista ensi kerralla! :)


TAMMIKUU
Urheilin. Leivoin paljon. Tein äiti-tytär -reissun Tampereelle, jossa yhdistyi myös hyvän ystävän näkeminen. Kävimme Niklaksen kanssa Prahassa pidennetyllä viikonloppu reissulle. Sinne on palattava joskus tulevaisuudessa kesäaikaan. Upea kaupunki!HELMIKUU
Kävimme ensimmäistä kertaa Kolilla, joka osoittautui mainioksi ulkoilukohteeksi. Mentävä pian uudestaan!Vietimme kummityttöni sekä vaarini syntymäpäiviä.


MAALISKUU
Olimme Niklaksen kanssa kuuntelemassa J. Karjalaista. Aloitin vihdoin ja viimein oikomishoidon, josta olin super innoissani.


HUHTIKUU
Tutustuin ihanaan Jenniin, jonka kanssa olemme olleet tuosta päivästä lähtien hyviä ystäviä. Olen niin iloinen, että uskalsin ehdottaa näkemistä, sillä olen saanut Jennistä hyvistä ystävän.  <3 Olimme Niklaksen kanssa Helsingissä lyhyellä minilomalla ja kävimme syömässä Gaijinissa. Luoja, miten hieno kokemus ja ne ruoat!


TOUKOKUU
Toukokuussa fiilistelin kevättä ja ulkoilin paljon. Olimme Aleksin, Niklaksen ja hänen veljensä kanssa reilu viikon lomalla Espanjassa. Hauska, erilainen reissu :D


KESÄKUU
Kesäkuussa tuli kokkailtua paljon. Kävin rannalla ja nautin lämpimistä kesäpäivistä. Aloitin myös kesätyöt taas kaupan kassalla. Juhannusta vietettiin ihan vaan kotona grillaillen molempien työpäivien jälkeen vesisateessa (yllätys). Mökkeilin vähän väliä ja nautin siitä suunnattomasti.


HEINÄKUU
Mökkelin edelleen vapaiden ja hyvien kelien osuessa kohdalle. Nautin siellä perheen kanssa vietetystä ajasta. Lähdettiin vähän extempore Ilosaarirockiin, kun Niklaksen muutama kaveri tuli majoittumaan meillä. Vietettiin kreikkalainen ilta kahdestaan ja fiilisteltiin tulevaa matkaa. Kesäfiilis oli huipussaan.


ELOKUU
Olimme meidän Espanjareissuporukalla pienillä festareilla Puumalassa. Sain kummityttöni ja serkkuni meille muutamaksi päiväksi ja kävimme mm. tivolissa. Sen jälkeen elokuu muuttuikin vuoden kamalimmaksi kuukaudeksi, kun meidän Zazu menehtyi äkillisesti. Olin sairaslomalla, kunnes tuntui siltä, että oli pakko päästä kotonta pois. Tein muutaman sijaisuuden ja saimme Niklaksen kanssa ideaksi ottaa äkkilähtö lämpimään. Kohteeksi valikoitui Albania, josta jatkoimme omatoimisesti suoraan Kreikkaan. Ensin viikko Durresissa, sitten pari päivää Sarandassa ja lopulta viikon löhöloma vielä Pargassa.


SYYSKUU
Reilu kahden viikon loma ulkomailla tuli päätökseen ja oli aika palata koulun penkille. Tuo loma oli paras päätös ikinä ja se teki meille molemmille hyvää. Syyskuussa aloin myös kaipaamaan koiraelämää, joten olin yhteydessä moniin kasvattajiin..


LOKAKUU
Lokakuussa varmistui, että meille tulee koira marraskuun alussa. Kävimme katsomassa Toivoa ja rakastuimme tähän pieneen vilperttiin. Niklaksen serkku tuli ystävänsä kanssa Kanadasta meille muutamaksi päiväksi, joten esiteltiin Suomen sateista ja harmaata loppusyksyä. Laskin myös päiviä siihen, että saataisiin Toivo kotiin.


MARRASKUU
Lokakuun vaihtuessa marraskuuhun, haimme Toivon kotiin. Luoja, kuinka innoissamme olimme. Pentuarki alkoi onneksi rullaamaan kivasti ja tuosta pienestä karvapallosta tuli heti niin rakas. Marraskuu meni aikamoisessa pentukuplassa - yllätys. 


JOULUKUU
Sain oikomishoidon päätökseen ja nyt minulla on suorat hampaat. Tuntuu edelleen niin oudolta! Toivo mursi varpaansa ja elämä oli kuukauden ajan välillä todella stressaavaa. Pelotti, että luutuuko varvas. Vaikka röntgenkuvien ottoa piti aikaistaa yli viikolla hiertyneen haavan takia, oli varvas onneksi kerennyt luutumaan. Joulu meni super kivasti useammassa eri paikassa ja loma teki (on tehnyt) hyvää. Uusi vuosi vaihtui kotikotona rauhallisesti, ja onneksi Toivo ei välittänyt raketeista ollenkaan. Katsottiin YOU:n uusin kausi parissa päivässä ja muutenkin olen hengaillut kotona ihan luvattoman paljon yökkärissä. Pian tosin koittaa paluu arkeen, johon alan toisaalta olla aika valmis.

Mahtavaa tätä vuotta kaikille <3

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!