Täyttävä couscoussalaatti


Couscous on itselleni melko uusi tuttavuus. Olen kyllä kuullut ja joskus koulun lounaalla syönytkin sitä, mutta jotenkin itse ei ole aiemmin tullut kokeiltua sitä ruoanlaitossa. Couscousia voi tarjota liha-, kana- ja kalaruokien kanssa. Se sopii myös loistavasti salaatteihin. Tämä couscous-salaatti on raikas, mutta täyttävä ja sen valmistaminen onnistuu vaivatta myös kiireen keskellä. Kirsikkatomaattien kanssa ei kannata säästellä, sillä ne tuovat muuten melko kuivaan salaattiin juuri sopivasti mehevyyttä. Lisäksi täyteläinen fetajuusto sopii erinomaisesti yhteen kirsikkatomaattien kanssa! :)


COUSCOUSSALAATTI

2 dl couscousia
rasiallinen kirsikkatomaatteja
fetajuustokuutioita
paprika
oliiveja
hillosipuleja
rucolaa
loraus oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa ja mustapippurirouhetta


Valmista couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele ja pilko kasvikset pieneksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään tarjoilukulhossa ja mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla. Halutessasi lisää yrttejä. 

2 kommenttia

  1. Siis tiiätkö, mä koko viikonlopun haaveilin couscous-salaatista, mutten jaksanut alkaa metsästämään ohjetta. Ja nyt se ohje tipahti suoraan nenän eteen :D Kiitos tästä, mä niin testaan tätä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, miten sattuikaan :D Kiva, jos lähtee testiin! Pääset sitten arvostelemaan seuraavalla kerralla, kun nähdään haha :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!