Miten paluu arkeen on sujunut?


Kolmen viikon joululoma teki super hyvää. Koska loppuvuosi oli niin rankka monestakin eri syystä, koitin vaan olla ja rentoutua mahdollisimman paljon. Ei ollut pakko tehdä mitään, jos ei ollut sellaista fiilistä, ja se jos mikä tuntui hyvältä. Tosin jo ennen loman loppumista alkoi tuntua siltä, että olisi valmis palaamaan kouluun tai tekemään töitä :D Maltoin kuitenkin mieleni ja olin vaan.


Meidän ensimmäinen kouluviikkomme on onneksi ollut helppo. Valehtelisin, jos väittäisin, etten olisi yhtään jo unelmoinut seuraavasta lomasta hah.. Kevätlukukaudella tulee olemaan enemmän kursseja kuin syksyllä ja maaliskuussa koittaa myös harkka, joka kuormittaa ihan eri tavalla. On ihan uskomatonta ajatella, että yliopisto-opiskelut alkaa olla pian takanapäin!

Oltiin vähän kaavailtu, että kirjoitettaisiin gradua kesällä, jolloin valmistumista voisi nopeuttaa useammalla kuukaudella. Innostuttiin kuitenkin selailemaan kesätyötarjontaa, ja sieltä löytyi yksi varsin mielenkiintoinen työmahdollisuus, jota ei varmasti toiste tule vastaan. Se kyllä tarkottaisi gradun kirjoittamisen siirtämistä syksylle ja kauan haaveilemani Lapin reissun peruuntumista perheeni kanssa. Sitä, jos mitä olen odottanut jo viime kesästä lähtien.. Pitää pian tehdä ratkaisu, että laittaako hakemusta menemään vai mitä tekee. Pää on ihan pyörällä!Olen ollut niin innoissani siitä, ettei Toivon tassua tarvitse enää suojata ulkona. Nyt koitetaan vaan saada siihen lihasta, sillä jo kuukauden aikana jalka oli mennyt aika ruipeloksi. Näyttää myös siltä, ettei tarvitse mennä fyssarille, sillä liikkuminen on taas normaalia. 

Tammikuu on siis lähtenyt käyntiin varsin monenlaisin eri tuntemuksin. Kiva kuitenkin, että tuntuu olevan paljon eri mahdollisuuksia, mihin suuntaan tämä vuosi tästä etenee :)


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!