Joulufiilistä hakemassa ja yksi pieni potilasLumi tuli, lumi suli.. Käytiin heti marraskuussa ihailemassa Joensuun Taitokortteliin ilmestyneitä jouluvaloja ja hakemassa vähän joulufiilistä. No tällä hetkellä ei ole mikään kovin jouluinen fiilis, sillä lähes kaikki marraskuun aikana satanut lumi on sulanut pois.. Saisi tulla ennen joulua oikein kunnolla lunta ja kiva pikkupakkanen :)


Näissä kuvissa Toivo ei ollut vielä telonut itseään, mutta tällä hetkellä meillä on siis pikkupotilas. Toivo teloi jalkansa sisällä niin pahasti, että se alkoi ontumaan vasenta takajalkaa. Eläinlääkäri oli sitä mieltä, ettei jalkaa tarvitse vielä kuvata eikä siinä ole murtumia. Hänen mielestään koira ei myöskään ontunut, vaikka kuinka kerroimme sen aristavan tassuaan. Toivottiin, että kyse oli vain pienestä venähdyksestä tai turvotuksen (jota eläinlääkärin mukaan ei tosin ollut yhtään) aiheuttamasta paineesta.

Koska ontuminen ei kuitenkaan vähentynyt ja mielestäni tassun yksi kynsistä näytti vähän omituiselta, halusin vielä viedä Toivon uudelleen tutkituttavaksi Mikkeliin meidän vakkarieläinlääkäriin Kurkeen.. Maanantaina siellä näihin ongelmiin erikoistunut eläinlääkäri tutki jalan ja totesi heti, että se kannattaa kuvata. Hyvä niin, sillä yksi varvas oli valitettavasti murtunut ja aika turvoksissa. Nyt meillä on ennen joulua kontrollikäynti, jossa vaihdetaan side ja katsotaan tilanne. Tammikuun alussa kuvataan varvas uudestaan ja toivotaan, että se on parantunut! Jäi jotenkin niin huono fiilis tästä Joensuun eläinlääkäristä, etten halua sinne enää uudelleen mennä.. Toivotaan, että saadaan pikkuinen pian taas kuntoon :)Viime päivät ja viikot ovat menneet kamalan nopeasti. Olen itsekin ollut jo yli viikon flunssassa, joten asiat tuntuvat raahaavan perässä. Onneksi eilen sain hoideltua ajanvarauksia, makseltua laskuja ja luettua tentteihin. Vielä loppurutistus edessä eli kaksi tenttiä tiedossa. Sitten ansaitulle joululomalle, joka ei tosin tänä vuonna ole kuin noin kolme viikkoa. Tullaan viettämään osa siitä Mikkelissä ja osa ihan kotosalla täällä Joensuussa. Loma tulee kyllä niin tarpeeseen!

Nyt lämmittämään glögiä ja tekemään vielä viimeiset muistiinpanot huomista tenttiä varten. Palaillaan taas <3


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!