Tervetuloa kotiin ToivoPerjantaina oli pitkään odotettu päivä, kun päästiin hakemaan Toivo kotiin 7,5 viikon iässä. Toivo on siis oranssi-soopeli mittelspitz, joka oli jo pentuna paljon isompi kuin siskonsa. Saas nähdä, miten iso tästä meidän pienestä tulee. Tällä hetkellä painoa on jo kolme kiloa!

Toivo on ollut alusta alkaen tosi reipas ja utelias. Ollaan oltu ihan ihmeissämme, kun Toivo ei ole lainkaan itkenyt, ja oli tosi nätisti peräti 6 tunnin ajomatkan! Oltiin viikonloppu Mikkelissä vanhempieni luona, sillä haluan että Toivolla on yksi tuttu paikka pienestä pitäen ja toisaalta omat vanhemmat ja veli ovat myös super innoissaan pienestä, joka on aivan ihana asia. Voipi olla, että jo ensi vuonna mekin muutetaan Joensuusta jonnekin muualle valmistumisen häämöttäessä lähempänä. :)

Viime päivien aikana ollaan tutustuttu moniin uusiin asioihin, ihmisiin ja paikkoihin. Mikään ei ole tainut aiheuttaa yhtä suurta ihmetystä ja jännitystä kuin lattiakaivon ritiläkansi :D Täällä ollaan siis oikeasti tosi rohkeita. Toivo osaa jo melko hyvin istua ja käydä maahan. Tällä hetkellä harjoitellaan irti päästämistä (puruvimma on todella suuri kaikkea kohtaan!), omaa nimeä ja yksinoloa. Hihnassa kulkeminenkin on sujunut ensimmäisestä päivästä lähtien yllättävän hyvin. Huomaa, että kasvattaja on totutellut moniin eri asioihin, joka on tietysti huippu juttu!

Jos kiinnostaa enemmän nähdä meidän päivää ja kuulumisia, niin suosittelen seuraamaan mua Instagramissa @suviparkkinen. Palaillaan taas pian <3


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!