Mistä on onnistunut viikonloppu tehty?

Olipa minulla onnistunut viikonloppu, jota olenkin tässä muistellut hymyssä suin. Olen muutenkin aloittanut uuden viikon hyvällä fiiliksellä, sillä juhlistimme sekä sunnuntaina että eilen 25-vuotis syntymäpäiviäni. Ei tunnu erilaiselta eikä tuo luku onneksi kuulosta pahalta - vielä haha!

Perjantai-illan vietin hyvän ystäväni Jennin luona. Otettiin pari lasillista viiniä, vaihdettiin pitkästä aikaa kasa kuulumisia ja tutustutettiin molempien koirat toisiinsa. Toivo on ihan hulluna toisiin koiriin, joten on ihana nähdä sitä riemun määrää, kun se pääsee toisten koirien kanssa leikkimään! En malta odottaa, että saadaan rokotusasiat kuntoon, jolloin ulkoillessa voi päästää haistelemaan toisia koiria. 

Lauantailta en löytänyt mitään kuvamateriaalia enkä edes rehellisesti muista, mitä tehtiin :D Niklas lähti pelireissulle, joten taisin olla koko päivän ihan vaan kotona. Aamusta pyörähdin nopeasti salilla, ja illasta puolestaan päästiin saunomaan. Kyllä viikonloppujen yksi kohokohdista on aina sauna!

Sunnuntaina Niklas puolestaan hemmotteli mua aamusta iltaan saakka. Olen himoinnut voileipäkakkua tässä jonkun aikaa, joten se oli syntymäpäivälahjatoiveeni. Päivästä käytiin myös kiertelemässä kauppoja, moikkaamassa ystäväni koiranpentua ja illasta sain vielä taivaallisen hyvän illallisen. Päivä huipentui karkki- ja sipsipusseihin sekä leffaan. Tällainen syntymäpäivä on niin mun mieleen <3 
Onnistunut viikonloppu ei siis vaadi mitään ihmeellistä. Rentoa olemista kotona villasukat jalassa, hyvän leffan tai sarjan katselua, kokkailua, ulkoilua ja rakkaiden kanssa vietettyä aikaa. 

Ihanaa tiistai-iltaa myös sulle! <3


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!