Lokakuun suosikit ja inhokit

Lokakuu tuntui kestävän ikuisesti. Meillä oli paljon koulua ja erilaisia kouluprojekteja sekä odotimme meidän uutta perheenjäsentä ihan malttamattomina. Kuukauteen mahtui kuitenkin paljon asioita, joista listasin tähän postaukseen suosikit ja inhokit. Uskomatonta, että loppuvuosi häämöttää jo!SUOSIKIT

  • Kuukauden paras päivä oli ehdottomasti Toivon näkeminen ensimmäisen kerran. Pieni haettiin kotiin sitten heti marraskuun ensimmäisenä päivänä eli perjantaina. Olen nyt hetken aikaa pentukuplassa, mutta palaan blogiin pian koirakuvien kera <3
  • Uusi pipo. Rakastan kaikkia asusteita yli kaiken, ja yksi lokakuun lemppareista on kuvassa näkyvä Kari Traan upea sininen pipo. En ole ikinä omistanut mitään vastaavan väristä, mutta olen ihan rakastunut!
  • Löysin yhtenä iltana Torista upean kotimaisen VM Carpetin beigen villamaton. Olen unelmoinut heidän matoistaan ikuisuuden, mutten ikinä (tai ainakaan nyt) raaskisi laittaa mattoon niin paljon rahaa. Ajatella, että maksettiin tästä upeudesta 100e, kun ovh. hinta pyörii yli 800 eurossa!
  • Puoli vuotta siinä meni, että uskaltauduin katsomaan 13 Reasons Why:n uusimman kauden Netflixistä. Mielestäni tämä kausi ei ollut niin ahdistava kuin aiemmat, joka on ainoastaan hyvä juttu. Itse ahmin tämän kauden alle viikossa, hups..
INHOKIT

  • Huono iho, joka on vaivannut jo vuoden verran. Kuinka paljon se voikaan vaikuttaa omaan fiilikseen? Välillä iho on parempi ja ihan yhtäkkiä tilanne voi olla kamala. Iho on selkeästi tulehtunut, sillä leuan ympäriltä iho punoittaa ja kutiaa välillä todella paljon ja epäpuhtauksia on koko ajan jonkun verran. Varasin viimein ajan ihotautilääkärille, vaikka yhtenä päivänä iho saattaa näyttää huomattavasti paremmalta, on se aina palannut lähtötilanteeseen hyvin nopeasti. Muutaman niksin ja tuotteen olen huomannut auttavan ehkä vähäsen tai ainakin ehkäisevän tilanteen pahenemista entisestään. Ihan must  tuotteet ovat tällä hetkellä mm. La Roche-Posayn syväkosteuttava kasvovoide ja puhdistava misellivesi, konjac-sieni ja Ducray Keracnylin puhdistuaine.
  • Mulla on ollut vähän ristiriitaiset fiilikset tähän pimeyteen. Toisaalta on ihana käpertyä illaksi sohvan nurkkaan katsomaan televisiota tai surffailla netissä. Toisaalta taas pimeys vaikuttaa ihan valtavasti omaan vireystilaan, joten kotoa on välillä todella vaikea poistua esimerkiksi salille tai lenkille. Kyllä mä siis ennemmin näkisin aurinkoa useammin kuin kerran viikossa - sekin taitaa olla vain kaukainen unelma enää tässä vaiheessa vuotta. :D Onneksi kohta alkaa kunnolla joulufiilistely!

Millainen teidän lokakuu oli? :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!