Joulukuu on pian täällä


Tänään on marraskuun 26. päivä, joka tarkoittaa sitä, että kohta on jo joulukuu! Vuoden viimeinen kuukausi, mutta monelle myös se odotetuin. Rakastan maaliskuun kirpsakoita pakkaspäiviä, toukokuun koittaessa kevään kukoistamista, heinäkuun lämpöä ja aurinkoa, mutta myös joulukuun tunnelmallisuutta sekä tietysti joulun aikaa.

Aloitin noin pari viikkoa sitten vähitellen joulufiilistelyn. Ostin glögiä, asettelin valosarjoja kotiimme ja ehdotin varovasti leffailtana vuoden ensimmäistä jouluelokuvaa. Nyt kodistamme löytyy myös ripaus punaista ja havuja. Olen myös paistanut joulutorttuja, tehnyt pipareita ja kuunnellut viikonlopusta lähtien joululauluja. Kun vähitellen lisää joulufiilistä edellä mainittujen asioiden muodossa, ei kerkeä kyllästyä ennen itse joulua :D


Viime viikolla vietettiin luokan kanssa pienimuotoisesti pikkujouluja ja yhdet olisi vielä tiedossa kaveripariskunnan kanssa ensi viikolla. Suunnitelmissa olisi loihtia vähän jouluruokia sekä mahdollisesti paljuilla! Pysyisipä tänään satanut lumi maassa, sillä heti on valoisampaa ja kivempi myös ulkoilla Toivon kanssa. 

Nyt taidankin hakea varastosta viimeiset joulukoristeet ja laittaa jonkun kivan hömppäleffan pyörimään. Tänään on sellainen fiilis, ettei tee mieli enää poistua kotonta mihinkään.. Ihana vain maata sohvalla Toivo kainalossa <3

Kivaa tiistai-iltaa myös sulle! 

4 kommenttia

 1. Vitsi miten kivoja kuvia <3 En malta oottaa ens viikon pikkujouluja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanuus <3 No älä muuta sano! Pitää alkaa miettii ruokia ;D

   Poista
 2. Voi miten ihanan kuuloista tuo pikkuhiljaa joulujuttujen lisääminen arkeen ♥ Itse en ole vielä ollenkaan glögiä juonut, mutta pitäisi sekin korkata pian! Joululeffoja taasen on jo parikin tullut katsottua :)

  https://www.stoori.fi/mahdollisesti-ehka/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Jospa näin pysyisi joulufiilis itse joulun yli :D Joululeffat onkin parhaita tähän aikaan vuodesta ja niitä voi katsella kerta toisensa jälkeen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!