Asua ja viikonloppukuulumisia


Olipa meillä ihana viikonloppu! Perjantaina oltiin tosiaan katsomassa pientä ja lauantai-iltana saatiin Niklaksen serkku ja hänen ystävänsä meille Kanadasta pariksi päiväksi. Mehän oltiin Niken kanssa Kanadassa vuonna 2014. Se oli kyllä uskomattoman hieno ja vähän erilainen reissu kuin yleensä.

Jännitin etukäteen, että tuleeko meillä olemaan kiusallista eri kielen takia, mutta onnekseni sain pian huomata, että meidän kommunikointi sujuikin hyvin ja meillä oli super kivaa! Ei yhtään kiusallista. Launtai-iltana saunottiin, ulkoiltiin ja käytiin juomassa parit lasilliset viiniä. Sunnuntai menikin lähinnä ulkoillessa ja sohvalla löhötessä. Katsottiin leffoja, juteltiin niitä näitä ja syötiin käytännössä koko ajan :D Oli hauska huomata, miten innoissaan tytöt olivat Suomesta ja mm. meidän ilmaisesta koulutuksesta.


Kaulahuivi // Zara
Nahkatakki // Freaky Nation (Zalando)
Farkut // Levis 
Neuletakki // Selected Femme
Nilkkurit // Andiamo


Kun lämpötila on laskenut lähemmäs nollaa ja vähintään joka toinen päivä tuntuu satavan, tekee aamuisin aina mieli upottautua lämpimien vaatteiden sisään. Siispä kaikki neuleet ovat päässeet kovaan käyttöön. Olen myös kaivanut kaikki syyskengät, pipot, hanskat ja huivit kaapin perukoilta. Luulen, että talvitakit eivät olisi yhtään liioittelua, sillä ei tuolla enää millään nahkatakilla pärjää. Jääköön nämä asukuvat nahkatakilla siis viimeiseksi :D

Olen viime päivinä huomannut tämän pimeyden alkaneen vaikuttaa omaan vireystilaan ja jaksamiseen. Onneksi olen ottanut nyt iltaisin ja viikonloppuisin enemmän aikaa itselleni ja päättänyt pitää viikossa vähintään pari kunnon vapaapäivää sekä kouluhommista että muista kuormittavista asioista. On tärkeää pitää omasta hyvinvoinnista huolta mm. hyvän ruokavalion ja riittävän urheilun avulla. Voisin kirjoitella tästä ihan oman postauksensa. :)

Nyt toivotan teille rauhallista keskiviikkoiltaa <3Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!