5 x suosikit juuri nyt

Meinasin todeta, että syyskuu on mennyt kamalaa vauhtia.. Tajusin kuitenkin hyvin pian, että elellään jo lokakuuta pitkän matkaa. Sanotaan siis, että syksy on mennyt nopeasti ja olen kyllä nauttinut ruskasta ihan mielettömän paljon. Tekisi koko ajan mieli olla kuvailemassa.

Me ollaan vietetty rentoa viikonloppua ihan vaan kotona. Tänään käytiin satamamarkkinoilla ja illasta olisi tarkoitus käydä vähän salilla venyttelemässä ja tekemässä kevyt jumppa. Meillä on aina tapana ostaa markkinoilta savupaprikamaustetta. Muuten on vaan kiva kierrellä ja katsella. Sain ideaksi listailla syksyn lemppareitani, joten tässä tulee:


Syväpuhdistava kasvonaamio. Kasvojeni iho on reistaillut jo viime syksystä lähtien, josta kerroin enemmän tässä postauksessa. Välillä on vähän parempia aikoja ja sitten on niitä hetkiä, kun olen varaamassa aikaa ihotautilääkärille. Selkeästi kyseessä on jonkinlaista hormonaalista aknea, josta olen myös kärsinyt teini-iässä. Ajattelin hetken vielä seurailla tilannetta, mutta sitten kyllä aion hakea tähän apua, jos yhtään menee huonommaksi. Syväpuhdistavat kasvonaamiot ovat olleet ehdottomasti yksi iso pelastus, jota käytän 2-3 kertaa viikossa.

Hiuspinnit. Tuntuu, että mikään muu tällä hetkellä oleva trendi ei ole sytyttänyt näin paljon kuin hiuspinnit :D Helmipinni oli löytö Albanian markkinoilta ja leokuvioinen kampaamo Henniksestä. Käteviä, jos haluaa ainakin osan hiuksista kiinni!


Neulepaidat ja -takit. Syksyn parhautta ovat kaikki ihanan pehmeät ja lämpimät neulepaidat ja -takit. Tällä hetkellä vaatekaapistani löytyy jo melko mukava määrä suurimmaksi osaksi luonnonmateriaaleja olevia neuleita. Ei tee enää ollenkaan mieli ostella piikikkäitä akryylineuleita.


Koti ja oloasut. Jos rakastan neuleita, niin sitäkin enemmän tykkään viettää aikaa kotona. Kun päivän on ahertanut kouluhommien parissa ja vähän myös urheillut, niin iltaisin on parasta heittää rento oloasu päälle ja hypätä sohvan nurkkaan katsomaan televisiota. Kuvissa olevat kashmirhousut olivat viime vuonna syntymäpäivälahja itseltä itselleni. Vuoteen en olekaan muita housuja pitänyt kotona ollessani, joten ehdottomasti rahan arvoiset hah!


Tv-sarjat. En tiedä monta kertaa olen hehkuttanut tämän syksyn tv-ohjelmatarjontaa, mutta vielä kerran. Välillä iskee ihan valinnanvaikeus, jos useammalta kanavalta tulee samaan aikaan jotian kivaa katsottavaa. Ainakin Ensitreffit Alttarilla, TIS, Love Island, Vain Elämää ja Masterchef Australia saa täältä suunnalta ison peukun!

Mitkä ovat teidän lemppariasioita tällä hetkellä?

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!