Löydä tyylisi - vinkkejä oman tyylin löytämiseen

Kaupallinen yhteistyö: Kauppakeskus Akselin kanssa.


Teini-iässä kokeilin kaikki mahdolliset eri tyylisuuntaukset. Yhtenä päivänä päälläni oli minihame ja piikkikorolliset nilkkurit (joilla oli muuten todella vaikea ja tuskaista kävellä), toisena päivänä olin sellainen rento lumilautailija ja joskus taas niin tavis kuin olla ja voi. Vihdoin ja viimein aloin löytää omaa tyyliäni joskus lukioikäisenä, vaikka silloinkin tein edelleen satunnaisesti vääriä heräteostoksia.

Näin lähes 25-vuotiaana voin sanoa löytäneeni oman tavan pukeutua. Pukeudun mielelläni klassisesti ja siististi, panostaen entistä enemmän kestäviin materiaaleihin. Vaikka nautin panostaa asuihin, tykkään myös pukeutua usein aika rennosti. En käytä enää juuri koskaan korollisia kenkiä, vaikka ne ovatkin todella kauniita ja saavat monet asut näyttämään viimeistellyiltä. En tykkää myöskään pukeutua päästä varpaisiin tiukkoihin vaatteisiin tai käyttää paljoa kirkkaita värejä. Pidän neutraaleista väreistä, joista vaatekaappini sisältö koostuu 90%:sti. Välillä on kiva piristää asua jollakin väripilkulla, joista lemppareitani ovat punaisen eri sävyt. Neutraaleja värejä ja klassisia vaatekappaleita on kuitenkin helppo yhdistellä vuodesta toiseen melkein minkä tahansa kanssa!

Etsiessämme Niklaksen kanssa Kauppakeskus Akselin liikkeistä tyyliimme sopivia vaatteita ja asusteita kiinnitimme ensisijaisesti huomiota vaatteiden materiaaleihin ja väreihin. Nykyään sitä kiinnittää huomiota ainoastaan sellaisiin vaatteisiin, joita tietää käyttävänsä vielä vuosienkin päästä.

syyspukeutuminen

Superdryn pehmeä puuvillainen t-paita // Brand Gallery


klassinen asu

Musta Adidaksen reppu // Top SportMerinovillapipo & sinivalkoraitainen puuvillapaita // DressmannMe ollaan Niklaksen kanssa monessa asiassa yllättävän samanlaisia ja yksi sellainen asia on pukeutuminen. Rakastetaan nimittäin rentoja ja mukavia vaatteita yli kaiken. Meidät voi bongata kaupingilta ja koulusta kollarit jalassa ja huppari päällä. Välillä on kuitenkin kiva panostaa ja pukeutua vähän siistimmin. Ja tällä tarkoitan nimenomaan sitä, että vaihdetaan treenihousut farkkuihin, puetaan tuulitakin sijaan nahkatakki ja käytetään lenkkareiden sijaan nahkakenkiä. Tosin tyylikäs voi olla myös vaikka juuri niissä treenivaatteissa! 

superdry

Puuvillainen Superdryn pitkähihainen // Brand GalleryAdidaksen kollarit // Top Sport
peikonlehti

Vesiheinäruukku, musta peltipurkki ja tuikkukuppi // Clas Ohlson

Myös kodin sisustuksessa suosin samoja asioita kuin pukeutumisessa. Panostan entistä enemmän laatuun ja pitkäikäisyyteen. En juurikaan tee heräteostoksia ja pohdin isompia hankintoja hetken ennen ostopäätöstä. Käyttäessä huonekaluissa klassisia värejä ja muotoja, on sisustustakin helppo vaihdella esimerkiksi vuodenaikojen mukaan eri värisillä tekstiileillä. Meiltä löytyy kotonta paljon beigeä, mustaa ja valkoista, mutta myös ripauksena siellä täällä on vihreää, vanhaa roosaa ja harmaata.

tuikkukuppi

Oma tyyli löytyy vain ja ainoastaan kokeilemalla. Itse hyödynnän paljon Pinterestiä, josta löytyy inspiraatiota pukeutumisesta, sisustukseen ja ruoanlaittoon. Kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että tunnet olosi mukavaksi ja itsevarmaksi vaatteissasi ja viihdyt kotonasi.

Miten sinä kuvailisit omaa tyyliäsi? :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!