6 x hetkeä heinäkuulta


Heinäkuuhun mahtui monta ikimuistoista hetkeä ja väitän sen olleen kesän paras kuukausi! Näin  mm. ystäviäni, kävin pariin otteeseen terassilla ja vähän juhlimassa, nautin aurinkoisista ja lämpimistä päivistä sekä kotona että mökillä. Keräsin mansikoita, uin, nukuin kun nukutti, nautin vapaapäivistä ja sain rakkaan perheeni ja isovanhempani meille kyläilemään. Tässä kuusi kuvaa ja hetkeä heinäkuulta <3


Oli vapaapäivä ja lämpömittari näytti aamusta lähtien reilusti yli +20, joten pakkasin kassiin juotavaa ja viltin ja suuntasin läheiseen puistoon nauttimaan vapaapäivästäni ihan yksin. Olipa kivaa olla itsekseen, kuunnella poscasteja ja olla vaan.


Kesäilloissa ja auringonlaskuissa on vaan jotain niin taianomaista. Yhtenä lauantai-iltana lähdettiin vielä molempien työvuorojen jälkeen uimaan ennen saunavuoroa eikä todellakaan oltu ainoita. Tänä vuonna on tullut muuten uitua ennätyksellisen vähän. 


Iltaonkimista lähellä sijaitsevassa pienessä lammikossa. Ei tullut suurta kalasaalista, mutta bongattiin aika upea auringonlasku jälleen!


Tähän kesään on mahtunut useampi mökkiressu. Laituri on mökkimme yksi lempparipaikoista, sillä tuosta on niin upeaa katsella kauniita maisemia ja kuunnella veden liplatusta. Hyvällä tuurilla voi myös bongata saimaannorpan!


Heinäkuussa käytiin iskän ja Aksun kanssa mökillä ollessamme uistelemassa. En ole varmaan ikinä nähnyt niin upeaa auringonlaskua Suomessa! Noin tunti tämän kuvan ottamisen jälkeen taivas värjäytyi punaisen, oranssin ja lilan sävyihin - niin niin kaunista! Kalasaalis jäi tuolla kertaa olemattomaksi, vaikka uisteltiinkin monta tuntia. Oli silti huippukivaa!


Päästiin useampana iltana ihailemaan upeita auringonlaskuja parvekkeeltamme, joista tämän kuvan Niklas taltioi yksi ilta mun jo nukkuessa hah <3

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!