Matkahaaveita, festarikokemuksia ja rentoa hengailua


Blogi on ollut nyt kesällä vähän hiljaisempi, joka on varmaan ihan ok. Innostus on muutenkin vähän laantunut, mutta uskon sen palaavan taas syksymmällä. Nyt on kiva nauttia vapaapäivistä ja satunnaisista aurinkoisista keleistä ja extemporereissuista. Tähän mennessä kesä on ollut oikein ihana ja leppoisa. Ei ole juurikaan ollut sellaista kiireen tuntua, vaan sopivassa määrin töitä ja vapaita. Vapaapäivinä oon käynyt melko ahkerasti salilla, siivoillut kotia, kattonut lempparisarjoja.. Koukutuin ensin Youngeriin ja nyt, kun ei oo enää jaksoja katseltavana, aloitin Stranger Thingsin. Molemmille peukut, vaikka ihan erilaisista sarjoista onkin kyse :D


Aloin myös vähän salaa haaveilemaan uudesta matkasta. En olisi uskonut, että näin pian iskee taas kaipuu lämpimään.. Kun ehdotin Niklakselle eilen puolitosissani reissun varaamista, hän otti sen niin tosissaan että eilen jo varattiin matka alkusyksylle. YAIY! Saatiin edullinen pakettimatka molemmille täysin uuteen kohteeseen, Pargaan. Ollaan jo tovi haaveiltu Kreikasta, joten oli selkeää että jonnekin sinne suuntaamme seuraavaksi. Jos siellä on Pargassa käyneitä, niin kaikki kokemukset ja vinkit tulille!


Ette muuten ikinä arvaa! Meikäläinen oli viikonloppuna festareilla - ja siis ihan kunnon semmosilla. Jo pidemmän aikaa mua seuranneet tietävät luultavasti sen, etten ole mikään (isojen) festarien ylin ystävä. Ajatuksena ne on joo kivat, mutta jo pelkästään se rahanmeno hirvittää. Mä olen se tyyppi, joka säästää ne rahat ennemmin ulkomaanmatkoihin.

Olen yhden ainoan kerran ollut festareilla ehkä joskus 2011. Saatiin ystäväni kanssa extempore ideaksi lähteä Jurassic Rockiin ja ne oli täysi floppi. Vettä satoi kaatamalla ja oli tosi kylmä. En edes muista käytiinkö kattomassa mitään esiintyjääkään ennen kuin oltiin jo takaisin kotona. Sellaiset pienet festareiden tyyliset, kuten Puumalan Siltakemmakat, joita olen hehkuttanut aiemminkin, ovat enemmän mun juttu! Miten me sitten ajauduttiin tähän, että tänä vuonna meidät löysi Ilosaarirockista? Lyhyesti tiivistettynä Niklaksen kaveri ja hänen kaverinsa majoittuivat meille viikonlopuksi, joten se johti siihen, että yhtäkkiä meilläkin oli liput hommattuna lauantaille.


Tuun vielä erikseen jakamaan julkaisukelvolliset kuvat ja fiilikset Ilosaarirockista! Nyt oli tarkoituksena vain kertoa, että täällä kaikki hyvin, vaikka vähän hiljaista onkin.


Toivottavasti myös teille kuuluu hyvää ja ootte päässeet nauttimaan kesästä <3

2 kommenttia

  1. Onpa ihanat nää kuvat, tuo hirsiseinä on siisti tuon rennon mekon taustalla! :)

    VastaaPoista
  2. Oi vitsi nää kuvat on kivoja <3 Mulla on vielä Youngeria onneksi jäljellä, ja aloitin just Big Little Liesin joka vaikuttaa tosi hyvältä kans! Stranger Thingsille voisin antaa myös mahiksen.. :) Ai vitsi toi teidän reissu tulee hyvään saumaan, silloin on varmasti vielä ihanan lämmintäkin Kreikassa! En itekään lähtökohtaisesti tykkää tapahtumista joissa on sikana porukkaa, vähän jännityksellä ootan miten toi Ed Sheeranin keikka sujuu.. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!