Täydellinen mansikkakakku, paljuilua, perhettä ja ystäviä - onnistunut viikonloppu


Nää kuvat ja otsikko kuvastaa aika täydellisesti miun viikonloppua, jota tosiaan vietettiin peräti neljä päivää Mikkelissä. Ensin suunnattiin Niklaksen vanhempien luokse maallle perjantaina. Tehtiin pizzaa, oltiin miljoonan itikan syötävänä ja istuttiin paljussa useampi tunti. Puolen yön jälkeen oli pakko luovuttaa, kun vesi alkoi olla niin pirun kuumaa, että luulin pyörtyväni :D 

Lauantaina Niklas jäi kotiinsa ja itse suuntasin myös illasta omaan kotikotiini moikkaamaan  ystävääni ja perhettäni. Äiti, iskä ja Aksu olivat olleet viikon Lapissa kalassa ja vaeltelemassa. Puhuttiin jo alustavasti, että ensi kesänä hyppään kyytiin, sillä en ole ollut Pohjois-Suomessa kuin  talvella. Suomessa matkailu on siis alkanut kiinnostamaan itseänikin ihan uudella tavalla, joka on tosi hieno juttu! Kyllähän täälläkin on vaikka mitä nähtävää!

Sunnuntaina käytiin koko perheen voimin mummolassa keräämässä mansikoita ja maanantaina ennen Joensuuhun lähtöä tekaistiin äitini kanssa perinteinen mansikkakakku. Pienistä ongelmista huolimatta (kuten osittain rikki oleva uuni :D) saatiin mielettömän herkullinen ja mehevä mansikkakakku aikaiseksi. PS. Vaniljatuorejuustosta, rahkasta ja kuohukermasta syntyy täydellinen kombo kuorrutukseen.

Tämän päivän olenkin ottanut ihan rennosti. Käynyt kuntosalilla, lenkillä, siivoillut kotia ja ollut vaan. Mulla on myös iloisia uutisia tiedossa, mutta siitä lisää seuraavalla kerralla! 

Kivaa uutta viikkoa <3

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!