Ensimmäistä kertaa Ilosaarirockissa

Mäkin oon sitten menettänyt Ilosaarirockneitsyyden! Tosiaan viikko sitten Joensuussa oli Ilosaarirock, jonne me ajauduttiin Niken kanssa hänen parin kaverinsa majoittuessaan viikonlopun ajan meillä. Olin alkuun tosi skeptinen, sillä festarit ei vaan oo ihan meidän juttu ja toisaalta sääennuste ei näyttänyt juuri muuta kuin vesipisaroita ja reilu 10 astetta lämmintä. Festareillahan kuuluu olla aurinkoista ja lämmintä vai mitä!?

Onnekseni voin todeta, että kyllä kannatti mennä! Tästä tuli loppupeleissä varmasti yksi kesän 2019 kohokohdista eikä sääkään edes ollut huono lauantain osalta. Oli ihana nähdä kavereita ja tuttuja. Tanssittiin varmaan enemmän kuin koskaan, ja mun jalat ja selkä oli ihan tohjona seuraavana päivänä. Toivottavasti kovin moni tuttu ei nähnyt mun ja Niken menoa haha! Mieleen jäi myös mielettömän herkulliset halloumranskalaiset ja J.Karjalaisen keikka. Hipsittiin N kanssa JVG:n keikan aikana kotia, sillä kumpikaan meistä ei oikein tykkää heidän musiikistaan. Taidettiin olla ainoita, keitä ei olisi voinut vähempää kiinnostaa haha..

Onneksi Niklaksen kaverit saivat meidät kuitenkin houkuteltua tonne, sillä oli paljon hauskempaa kuin osasin odottaa! :)

2 kommenttia

  1. Taisi myös joku muu vähän houkutella kun Niken kaverit ;) Ihanaa oli, tosi kiva että tekin tulitte lopulta rokkiin! Ehkä ens vuonna taas ;) <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!