Ei tässä kummempaa


Heippa! Miten teidän heinäkuu on startannut? Vaikka ollaan saatukin nauttia yllättävän aurinkoisista päivistä, niin mihin ihmeeseen ne lämpimät päivät hävisivät. Tuleekohan kesäkuusta koko kesän lämpimin kuukausi? 

Olen nyt ollut pari päivää vapailla ja vielä olisi viikko jäljellä. Naureskelinkin, että tämähän on jo  kuin olisi loma. Mitään kummoisia suunnitelmia ei ole tätä viikonloppua lukuunottamatta. Iltapäivästä lähdetään ajelemaan Mikkeliin ja tullaan takaisin vasta maanantaina. Tarkoituksena olisi nähdä perheen lisäksi siellä asuvia kavereita ja käydä ehkä keräämässä vähän mansikoita pakkaseen. Tuoreet mansikat ovat kyllä ylivoimaisesti kesän paras herkku!


Koko kesä on ollut treenien suhteen todella onnistunut ja oonkin käynyt aktiivisesti 2-3 kertaa viikossa kuntosalilla kaiken päivittäisen ulkoilun lisäksi. Tosin, koska teen töitä vain pari kertaa viikossa, jaksaa ja viitsii ihan eri tavalla lähteä treenamaan vapaapäivinä. Ehkä myös sillä on osuutta, että vaihdoin elokuun loppuun saakka Fressille, kun meidän oma sali meni loppukesäksi kiinni. Kivaa vaihtelua treenata ihan uudella salilla, jossa on vielä huomattavasti monipuolisemmat laitteet ja välineet kuin mihin on tottunut. :D Onneksi sain kivan kamppistarjouksen Niklakselta ja maksan siitä vajaa 30 euroa näiltä kuukausilta.


En oo heinäkuun aikana nähnyt ystäviäni kuin kerran. Kaikilla on luonnollisesti menoja normaalia enemmän ja kuka huitelee missäkin. Keskiviikkona saatiin kuitenkin ihanan Jennin kanssa aikataulut sovitettua niin, että menin käymään heillä ja kerettiin vaihtaa kuulumisia. Otin myös Zazun mukaan, jotta koirat olisivat voineet tutustua toisiinsa, mutta sehän meni lopulta siihen, että Zazu söi Lumin kaikki herkkuluut lattialta eikä ollut lainkaan kiinnostunut toisesta :D 

Ihan huippua viikonloppua teillekin! <3

2 kommenttia

  1. Ihanaa että ehdittiin nähdä, jospa jo ens viikolla (tai viimeistään sitä seuraavalla!) päästäis niille pullavohveleille <3 Ihanaa viikonloppua ja Mikkeli-visiittiä! :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, laitetaan onnistumaan :D <3 kiitos paljon muru!

      Poista

Kiitos kommentistasi!