Mökkeily on kesän ykkösjuttu

rokansaari

rokansaari


Kyllä se vaan niin on, että meikäläisestäkin on tullut aikuinen. Oltiin alkuviikosta muutama yö mökillä Niklaksen ja pikkuveljeni kanssa. Kerettiin tehdä vaikka mitä, mutta silti olisin voinut jäädä vielä ainakin yhdeksi päiväksi. Työt kuitenkin kutsuivat seuraavana päivänä, joten oli pakko tulla kotiin. Meinasi tulla jopa pari kyyneltä, kun pakattiin kamoja autoon.


kesä

Mökkeilyssä ja mökillä olemisessa on pakko olla jotain taikaa. Meidän mökillä on sähköt, mutta juoksevaa vettä ei ole. On kätevää, kun joitakin asioita voi tehdä totuttuun tapaan ihan normaalisti. Keittää aamukahvit ja -puurot, katsella halutessaan telkkaria jne. Siinä on kuitenkin fiiliksensä, kun kantelee vesiämpäreitä saunaan ja iltaisin (miksei päivisinkin) saunoo vähintään niin kauan, että lämminvesisäiliö kuumenee tarpeeksi, jotta saa tiskit pestyä. Saunominen ei kyllä yleensä tuota ongelmaa, sillä mikä nyt olisi parempaa kuin istua saunan lauteilla monta tuntia välillä käyden järvessä viilentymässä. Tälläkin kertaa unohdin täysin kaiken muun ja keskityin vain siihen hetkeen.


burgerit nuotiolla

Parin päivänä aikana tehtiin niitä perinteisiä mökkijuttuja. Saunottiin ja uitiin, pelailtiin lautapelejä ja koitettiin Aksun kanssa kovasti voittaa Nikke (onnistumatta kuitenkaan), putsattiin varastorakennuksen katto, otettiin aurinkoa, oltiin vaan ja käytiin monta kertaa kalassa. Grillailtiin nuotiolla myös sairaan hyviä burgereita ja käytiin syömässä herkulliset mättöpizzat Pistohiekalla sijaitsevassa kahvilassa, joka oli tosi symppispaikka pienestä epäilyksestä huolimatta!

Yhtenä päivänä saatiin myös Niklaksen äiti luoksemme. Innostuttiin ajelemaan Rokansaareen, joka on ehdottomasti yksi Suomen upeimmista nähtävyyksistä/paikoista. Toi saari on aivan mielettömän kaunis. Pitkät ja matalat hiekkarannat, muutama venesatama ja vuokramökki, kesäisin avoinna oleva kahvila, vuokrasauna ja pari pientä todella kirkasvetistä lampea keskellä saarta - mitähän vielä.. Ylimmät kuvat on napattu Rokansaaresta.

suomen kesä

PS. Jos haluat enemmän seurailla mun kesää, niin päivittelen Instagramiin (@suviparkkinen) lähes joka päivä. :)

2 kommenttia

  1. Mä en tiiä kuka osais sua paremmin välittää mökkeilyn huikeuden, sä oot nimittäin ihan paras siinä <3 Niin ihania nää kuvat ja fiilis ja kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä kestä, ihana kiitos ❤️ mökkeily on vaan niin parasta, ettei sanat riitä kuvailee haha :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!