Kesäistä asua - raitaa ja hempeitä sävyjäKävin viime viikolla kaverini kanssa kaupungilla kiertelemässä ja katsomassa alennusmyyntien tarjontaa. Okei, takaa-ajatuksena oli kyllä mennä jäätelöille ja niinhän me myös teimme.. Löysin aivan ihanan ja söpön puuvillahameen. Haluaisin pukeutua päivästä toiseen mekkoihin ja hameisiin, mutta varsinaisia kesähameita multa ei löydy kuin kaksi kappaletta. Nekin olen ostanut joskus lukioikäisenä eli about 7 vuotta sitten. 


Paita & hame // H&M, Kengät // Vagabond, Aurinkolasit // Polaroid (Specsavers)

Nähtyäni tämän sini-valkoraitaisen hameen, olin aivan myyty. Epäilin vähän josko se sopisi minulle pienten helmassa olevien röyhelöiden takia. Annoin kuitenkin mahdollisuuden ja kävin sovittamassa sitä. Hame istuu täydellisesti ja on mukava päällä. Pystyraita ja sini-valkoisen yhdistelmä toimii aina! Hameessa on ihanan leveä joustovyötärö, joten se pysyy hyvin päällä, mutta on samaan aikaan todella rento.

Yhdistin hameen vaaleanpunaiseen off shoulder paitaan, ja mielestäni tämä värikombo toimii loistavasti. Aika täydellinen kesäasu! Mitä te tykkäätte?2 kommenttia

  1. Hei tää asu on aivan superihana!! Vitsi miten hyvä löytö toi hame! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!