Ihana kesän alku

Uskomatonta, että toukokuu on vaihtunut kesäkuuhun. Näin nopeasti?! Toukokuuhun mahtui onneksi varsin lämpimiä ja aurinkoisia päiviä, vaikka harmikseni suurimman osan niistä vietinkin kotona sairastellessa. Ajattelin tässä postauksessa kertoa enemmän, että mitä oikein kuuluu ja kuinka kesä on lähtenyt käyntiin. :)


Toukokuu meni omalla kohdalla vähän plörinäksi, jos meidän matkaamme ei lasketa. Ensin olin  alkukuun vatsataudissa, jonka jälkeen lähdimme reissuun. Heti kotiin palatessamme iski jäätävä flunssa, jonka parantamiseen meni taas lähes tulkoon viikko. Luojan kiitos olin reissun ajan terveenä, vaikka kyllähän se harmitti ja otti päähän, kun ei päässyt urheilemaan ja nauttimaan viimeisistä lomapäivistä kunnolla. Jospa nyt olisi taas sairasteltu riittävästi.

Ps. Kuinka siistiä, että luonnosta saa kukkia ja kasveja koristamaan kotia ja vieläpä ihan ilmaiseksi?! Tuomi, kielo, koivun oksat, niittykukat.. 🌿


Torstaina lähdettiin Mikkeliin, sillä Niklaksella oli tiedossa turnaus ja meillä puolestaan yhdet juhlat viikonloppuna. Viikonlopun aikana näin myös kahta hyvää ystävääni, vietin aikaa perheeni kanssa ja yritin lukea lukukauden viimeiseen tenttiin. Huomaa, että tässä vaiheessa ei enää meinaa olla motivaatiota - etenkään, jos materiaali on ihan hepreaa suurimmaksi osaksi :D Ylihuomenna nähdään voiko tällä lukemisella edes päästä läpi. 


Lauantaina lähdettiin juhlistamaan pikkuserkkumme valmistujaisia pääkaupunkiseudulle äitin, Aleksin, mummon sekä serkkuni ja kummityttöni kanssa. En meinannut uskoa, kun tajusin että omista ylppäreistä on jo peräti 6 vuotta! Mihin nämä vuodet katoavat? Kotiin päästyämme lähdin vielä moikkaamaan yhtä ystävääni, kenen kanssa vaihdettiin taas monen kuukauden kuulumiset. Ei sitä nykyään näe toisilla paikkakunnilla asuvia ystäviä kuin kerran pari vuodessa, sillä harvoin satutaan samaan aikaan Mikkeliin ja muutenkin ne viikonloput tuntuvat olevan aina täynnä tekemistä. Onneksi ystävyyssuhteet säilyvät siitä huolimatta <3


Paluumatkalla Mikkelistä Joensuuhun, pysähdyttiin jäätelöillä ja Joensuussa bunkkerimuseossa. Paikka oli yllättävän mielenkiintoinen ja etenkin juoksuhaudat olivat vaikuttavia!

Tänään oli aika sanoa lomalle heipat, sillä kesä tarkoittaa monen muunkin opiskelijan kohdalla kesätöiden parissa ahertamista. Itselläni oli siis tänään ensimmäinen työpäivä, joka tosin meni pitkälti perehdytyksen parissa. Vaikka arvostankin suuresti sitä, että kesätöiden löytäminen oli tänä vuonna näin helppoa, olen silti helpottunut siitä, että saan myös lomailla ja nauttia kesästä. Pari työpäivää viikossa riittää kattamaan pakolliset menot ja se riittää tällä kertaa. Tuntuu nimittäin siltä, että enempää en olisi edes jaksanut tehdä. Nytkin meinaa silmät painua kiinni, vaikka kello on vasta 8 illalla haha..

Mutta mitä teille kuuluu? Onko teillä töitä, lomailua vai kenties molempia? :)

2 kommenttia

 1. Minulle kuuluu "ryrmikästä" kesän alkua!

  http://lukkala.kuvat.fi/20190604_rytminsiirto.html

  Terveisin Ahti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tsemppiä sinne ja toivottavasti kaikki on nyt hyvin! Rentoa kesää sinulle ja perheellesi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!