9 kuvaa kuluneelta viikolta

Hei ja ihan mahtavaa sunnuntai-iltaa! Tämä viikko on tuntunut jotenkin super pitkältä ja ehkä vähän tahmealta. Toisaalta nyt kun mietin, olen tehnyt vaikka mitä! Olin alkuviikon vapailla ja osan viikonlopusta töissä. Sopivasti nyt viikonloppuna helteet tulivat takaisin, joten aamusta suuntasin ottamaan muutamaksi tunniksi aurinkoa. Tämä päivä on muutenkin ollut ihanan rento ja niin kesäinen! :) Pidemmittä puheitta - tässä kuvia ja tapahtumia kuluneelta viikolta:


- Olen nähnyt ystäviäni sekä jäätelöiden että kirppistelyn merkeissä. Jennin kanssa innostuttiin napsimaan myös muutamat kuvat, vaikka sää ei ehkä ollutkaan mikään kaikkein paras. Hassua ajatella, että tällä hetkellä tuollainen tumma asu ja pitkät vaatteet eivät tulisi kuulonkaan, kun ulkona on yli 25 astetta lämmintä :D


- <3


- Alkuviikosta Niklas yllätti mut ja vei nimppariajelulle. Ajettiin pieneen kylään Rääkkylään, jonka satamassa pysähdyttiin kahvittelemaan. Mielettömän kiva päivä ja vitsi, kuinka upeita maisemia matkalla oli. Oltiin välillä kirjaimellisesti keskellä ei mitään!


- Kuka muu rakastaa kaikkia luonnonkukkia ja -kasveja? En edes voisi kuvitella ostavani leikkokukkia kesäisin, kun luonnostakin saa niin kauniita kukkia ja vielä ihan ilmaiseksi haha!


- Vaikka surkuttelen aina sitä, ettei parvekkeellemme paista kuin aamu- ja ilta-aurinko, niin on nää auringonlaskut aina yhtä upeita. Muutenkin on ihan uskomatonta, miten valoisia yöt ovat tällä hetkellä. Milloinkohan sitä jaksaisi valvoa, jos ei koko yötä niin ainakin suurimman osan siitä? Yökäppäilyt on nimittäin ihan parasta!


 - Tämän hetken ehdoton lemppariherkku.


- Innostuin leipomaan pienen raparperipiirakan raparperin jämistä. Käytin tätä maailman parasta ohjetta, mutta korvasin kermaviilin rahkalla. Ei tullut ihan niin hyvää kuin alkuperäisellä ohjeella, joten ensi kerralla käyn ostamassa sen kermaviilipurkin, jos sitä ei löydy jääkaapista. ;)


- Pakkasin reppuuni tänään aamupalan jälkeen juomista ja vesimelonia, ja pyöräilimme Zazun kanssa Kuhasaloon. Saimme olla parin tunnin ajan lähes tulkoon keskenämme, kunnes jossain vaiheessa ihmisiä alkoi tulla koko ajan lisää ja lisää. Tässä vaiheessa koin parhaimmaksi ideaksi lähteä takaisin kotiin laittamaan lounasta ennen kuin Niklas tulisi töistä kotiin. Nyt pitäisi kehitellä jotain kivaa loppuillaksi.


- Tällaisina aurinkoisina ja lämpiminä päivinä ei millään malttaisi olla sisällä. Koitan kuitenkin olla potematta huonoa omatuntoa, jos joskus tuntuu siltä, ettei jaksa tehdä muuta kuin maata sohvalla. On ihan okei olla kotona, vaikka näyttäisikin siltä että muut nauttivat hyvästä säästä ja kesästä. Ihminen osaa kyllä ottaa paineita ihan kaikesta.. :D

Miten teidän viikkonne on mennyt?

2 kommenttia

  1. Hei niin ihania kesäisiä kuvia jälleen, sä kyllä osaat ikuistaa kesän hetket kuviin niin ihanasti <3 Olipa kyllä kiva nähä, ja nähään taas pian :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti nähdään, heti vaan kun aikataulut sattuu yhteen! :) Kiitos taas siun ihanista sanoista<3

      Poista

Kiitos kommentistasi!