Uusi vaalea päiväpeitto


Entisen blogini koti- ja sisustusaiheiset postaukset olivat varsin tykättyjä, joten halusin myös silloin tällöin jakaa näitä täällä uudessa blogissani. Olisi muutenkin kiva kuulla, millaisia postauksia toivoisitte!

Olin jo pitkään haaveillut enemmän ja vähemmän päiväpeitosta. Viimeiseen pariin vuoteen meillä ei ole ollut kunnon päiväpeittoa, vaan olemme peittäneet osan sängystä torkkupeitolla. Zazulla kun on ihana tapa syödä yksin ollessaan kongoa meidän sängyssä, joten olemme koittaneet suojata  sillä petivaatteitamme..


Ostopäätöstä lykkäsi se, etten oikein tiennyt minkä värisen päiväpeiton haluaisin. Liian tumma hukkuisi meidän mustaan sängynpäätyyn, mutta toisaalta ihan valkoinenkaan ei olisi käytännöllisin koirataloudessa. Kävimme pari viikkoa sitten kiertelemässä huvikseen Iskussa ja bongasin sieltä Annon alehyllystä kaksi eri väristä päiväpeittoa. Toinen oli musta ja toinen vaalea beige. Vaaleampi osui heti silmiini, ja päätinkin viedä viimeisen kappaleen. Mikä tuuri, kun hintalapussa oli vielä -50 % tarra!

Mitä mieltä te olette meidän uudesta päiväpeitosta? :)1 kommentti

  1. Hei tää on aivan tosi ihana!! :) Tykkään just tuollasesta beigen sävystä ihan tosi paljon!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!