Suunnitelmat tulevalle Malagan reissulle

Kuvat: Pinterest
Espanjan matkamme lähestyy kovaa vauhtia ja ensi viikolla tähän aikaan ollaan toivottavasti nauttimassa auringosta ja lämmöstä. Tällä kertaa lähdemme matkaan melko miespainotteisella kokoonpanolla, sillä Niklaksen että minun pikkuveli lähtee mukaan. Aloimme suunnittelemaan tätä reissua jo hyvissä ajoin viime syksynä. Halusimme johonkin lämpimään kohteeseen, jossa on nähtävää ja koettavaa, mutta jonne on myös melko edullista matkustaa. Bongasimme lentodiilien kautta suht edulliset lennot Malagaan, joten päädyimme sitten Espanjaan. Olemme olleet viimeeksi 10 vuotta sitten Costa del Solissa perheeni kanssa, joten hauska nähdä, jos mitkään maisemista näyttävät tutulta. Tosin tällä kertaa olemme vähän eri suunnalla.. :) Olemme reissussa reilu viikon ajan ja puolessa välin vaihdamme aluetta ja hotellia. Uskon, että meillä tulee super hauska, vaikkakin vähän erilainen reissu! 

Tarkoituksena olisi vuokrata vähintään yhdeksi päiväksi auto, sillä se on aina aiemmilla reissuilla ollut yksi loman kohokohdista. Olen koonnut pientä listaa mahdollisista nähtävyyksistä ja pikkukylistä, mitä voisimme käydä katsomassa. Katsotaan, kuinka moni näistä tulee tutuiksi! 

  • Ronda. Noin 35 000 asukkaan kaupunki on rakennettu Tajo-rotkon reunalle, josta aukeaa upeat näkymät maaseudulle. 
  • El Charco Frio "cold pond". Kanjoni, jossa on pieni luonnonallas. Sijaitsee lähellä Rondaa.
  • Acebuchal kylä. Hyvin pieni ja rauhallinen, mutta kaunis kylä vuoristossa.
  • Canillas de Albaida kylä. 1300-luvulta peräisin oleva pieni kylä, jota ympäröi upea luonnonpuisto. 
  • Luonnonallas ja pieni vesiputous (Barranco Blanca, Coinissa). 
  • Frigliana kylä. Eräässä lähteessä tätä upeaa kylää kuvailtiin näin "Frigilianan koristellut mukulakivikadut, piparkakkumaisen kauniit talot ja niiden punertavat katot luovat mahtavan kontrastin sinistä taivasta vasten. Kylän asukkaiden värikkäät kukkaistutukset, tuoksuvat jasmiini- ja laventelipuut ja pienen kylän kiireetön elämä kiehtovat kylässä vierailevia matkailijoita suunnattomasti."
  • Malagan keskustan alueella olevat nähtävyydet. Esimerkiksi Alcazapa-linnake, vanhakaupunki, Plaza de la Merced -aukio, puistot..

Onko mikään näistä teille tuttu tai olisiko jotakin kohdetta/nähtävyyttä, mitä suosittelette? :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!