Rennompi päivän asu ja uudet tennarit

Kevätpukeutuminen

Puhuin pari postausta takaperin siitä, miten kenkien ostaminen on nykyään entistä hankalampaa. Enää ei riitä nätit kengät, vaan niiden on myös istuttava jalkaan. Olen koko kevään etsinyt uusia tennareita, mutta mitkään eivät ole tuntuneet rahanarvoisilta. Joko kengät ovat olleet liian jäykät, pienet, suuret, rumat tai muuten vaan ne eivät ole iskeneet kunnolla.

Olin jo luovuttaa, kunnes Intersportissa innostuin katselemaan muitakin kuin valkoisia kenkiä. Ylähyllyllä oli Vansin uudet söpöt vanhan roosan väriset tennarit. Koko 40.5 istui jalkaani täydellisesti, joten ei tarvinnut kauaa miettiä ostopäätöstä. Parin päivän käytön jälkeen en voi olla muuta kuin tyytyväinen näihin - niin suloiset ja hyvät jalassa. Lähtee ehdottomasti reissuun mukaan!

Vans

Kuinka moni on muuten jännännyt jääkiekon MM-kisojen parissa? Tässä vuosien aikana Niklas on saanut myös mut innostumaan jääkiekosta. MM-kisoja on siis ihan kiva katsoa, vaikka tosin yleensä seuraan niitä vähän sivusilmällä..

Muuten meidän viikonloppu on mennyt lähinnä kotona pakkaillessa. Ollaan molemmat jo ihan täpinöissämme, sillä tuntuu, että viime reissusta olisi kulunut ikuisuus haha! Alunperin meidän oli tarkoitus ajella Mikkeliin vasta maanantaina, mutta meillä tulikin mahdollisuus lähteä jo aiemmin, joten yllätettiin molempien äidit tänään äitienpäivän kunniaksi. Ihana olla muutama päivä kotona perheen kanssa <3

päivän asu

 Neuletakki // Bypias, T-paita // &Other Stories, Farkut // Bik Bok, Tennarit // Vans

Kesäksi tennarit

Mitä tykkäätte asusta ja uusista tennareista? :) 

2 kommenttia

  1. Onhan noi tennarit vaan niin söpöt <3 Ja ihana rento look muutenkin! :) Mäkin oon niin täpinöissäni reissusta, ihanaa että päästään molemmat reissuun ja aurinkoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, ihan mahtavaa! <3 Nää on kyllä super söpöt ja hyvät jalassa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!