Mustaa ja valkoista - klassinen asu

musta bleiseri

Huhtikuu oli täydellistä aikaa pukeutua. Vaikka keväällä ja kesällä värien määrä lisääntyy myös pukeutumisen osalta, olen huomannut itseni lähes päivittäin kuvien kaltaisissa väreissä - mustassa, valkoisessa, harmaassa ja beigessä vähän liiankin usein. Näissä väreissä tunnen oloni hyväksi ja itsevarmaksi. Tämä klassinen asukokonaisuus päätyi ylleni viime viikonloppuna, kun menin tapaamaan upeaa Jenniä. Juotiin terassilla yhdet lasilliset ja höpötettiin molemmat taukoamatta. Oon niin iloinen, että oon päässyt tutustumaan tähän mielettömän ihanaan naiseen!Vaikka keväisin pukeutuminen ja asujen miettiminen on mielettömän kivaa puuhaa, aiheuttaa kenkien valinta itselleni eniten päänvaivaa. Kaapistani ei muutenkaan löydy lenkkareiden/tennareiden lisäksi kuin pari muuta kenkäparia. Jos kengät eivät istu täydellisesti, jätän ne suosiolla kauppaan. En muutenkaan enää suostu ostamaan mitä liruja, joilla ei pysty kävellä paria kilometriä pidempään. Milloinkohan olen käyttänyt korkkareita? Muistan, kun 7. luokalla aloin käyttämään korkokenkiä lähes päivittäin. Voi niitä aikoja, kun muutenkin haki sitä omaa tyyliä. Olin kyllä aikamoinen teini muutenkin hah! 

Millaisia kenkiä te ylipäänsä käytätte keväällä/kesällä? :)

klassinen asu

Bleiseri/kevättakki // Zara, Vahapintaiset housut // Vila, T-paita // & Other Stories, Kengät // Vagabond

2 kommenttia

  1. Voi ihana Suvi, niin ihanat kuvat nää <3 Ja kuule samat sanat, minäkin oon todella onnellinen että oon päässyt tutustumaan noin upeaan tyyppiin! :* Tää asu on kyllä just sellanen klassisen kaunis ja tyylikäs - voi kun itekin osaisin useammin pukeutua vastaavaan! Ja vitsi kun saisin itelleni osan tosta sun harkitsevaisuudesta kenkien suhteen, meillä on nimittäin joka paikka täynnä kenkiä ja mulla on niitä ihan liikaa! Ja varsinkin ku ennen käytin kans korkkareita AINA, niin nyt niitä on vieläkin ihan sikana, ja aika harvoin tulee sellaisia hervottomia +10cm korkoja käytettyä :D Taidankin raahata niitä kirppikselle kesän aikana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, en kestä sua <3 Mutta sullahan on ihan täydellinen tyyli ja upeita asuja aina! Ihanan naisellinen ja tyylikäs, mutta silti pienellä omalla twistillä 😍 Sä voisit siis ens kerralla antaa mulle kenkävinkkejä haha!

      Poista

Kiitos kommentistasi!