Mitkä unelmasi olet saavuttanut? Miksi minut kannattaa tuntea? - Kysymyksiä elämästä -haaste

Sveti Stefan auringonlasku

Makasin eilisen koko päivän kotona peiton alla, koska sain ilmeisesti jostain jonkinlaisen vatsapöpön. Ei muuta kuin lämpöä ja lihassärkyä, mutta kaikkein kamalimpana kovat vatsakrampit, jotka kestivät vuorokauden ajan. Olin jo pariin otteeseen lähdössä päivystykseen, mutta ajattelin aina hetken vielä kuuntelevan olotilaani. Onneksi aamuyöstä kivut lakkasivat, ja sainkin nukuttua puoli 11 saakka. Tämä päivä on otettava vielä iisisti, mutta onneksi olotila on jo huomattavasti parempi!

Entinen blogikollegani Jonna haastoi minut vastaamaan elämään liittyviin kysymyksiin. Ajattelin, että nyt olisi täydellinen aika pohtia näitä. Nappaa ihmeessä haaste myös omaan blogiisi!Mitä rakastat?
Rakastan monia monia asioita. Perhettä, ystäviä, matkustelua, unelmointia, koiria, ruokaa (erityisesti pizzaa, hampurilaisia, bataattiranskalaisia, grilliruokaa, pastaa, karkkia, jäätelöä.. listaa voisin jatkaa loputtomiin haha).

Missä olet tosi hyvä?
Olen todella hyvä kuuntelemaan ja ymmärtämään toista.

Onko jotain, josta sinun kannattaisi päästää irti?
Luonteenpiirteessäni yliajatteleminen on sellainen asia, josta luopuisin mielelläni. Se helpottaisi elämää monessakin eri mielessä. Vähempikin jahkailu ja pohtiminen riittäisi varmasti monessa mielessä.Mikä tai kuka saa sydämesi lyömään nopeammin?
Heti ensimmäisenä tuli mieleen tilanteet, joissa oon yksin kotona yötä ja kuulen jonkun epäilyttävän äänen vaikka keittiöstä. Arvatkaa kenellä on maailman vilkkain mielikuvitus ja kuka on katsonut liian nuoresta lähtien liian pelottavia leffoja :D 

Mikä tai kuka saa sinusta parhaat puolet esiin?
Mietin tätä kysymystä kauan. Mielestäni saan itse omalla, oikealla ajattelutavalla parhaimmat puoleni esiin. Toisaalta kyllähän joissakin tilanteissa ympärillä olevilla ihmisillä on myös vaikutusta. 

Mitä haluaisit oppia?
Tällä hetkellä haluaisin kehittyä entistä paremmaksi valokuvaajaksi ja oppia oikean juoksutekniikan.

Oletko oman elämäsi ohjissa vai tapahtuvatko asiat sinulle?
Sekä että. Koen, että asioita tapahtuu koko ajan ympärillämme, mutta joidenkin asioiden osalta päädymme tilanteisiin tarkoituksenmukaisesti.

Montenegro

Tara joki

Mitä haluaisit tietää lisää?
Vaikka opettaja on aina ollut yksi unelma-ammateistani, olen silti alkanut pohtimaan myös muita vaihtoehtoja, mitä tutkinnollani voisi tehdä. Haluan ehdottomasti toimia opettajana, mutta eihän sitä ikinä tiedä, milloin haluaa kokeilla jotain muuta. Haluaisin siis tietää enemmän aloja, joihin pystyn työllistymään tulevan tutkinnon pohjalta.

Mitä tekisit, jos et voisi epäonnistua?
Hmm.. Perustaisin yrityksen, jos tietäisin sen menestyvän. Eri asia on sitten, että minkä yrityksen..

Mitkä unelmasi olet saavuttanut?
Ensimmäisenä mieleeni tulee oma koira sekä opiskelupaikan saaminen yliopistosta. Molemmat olivat olleet pitkäaikaisia unelmia ihan lapsuudesta lähtien. Koiraa kinusin vähintään kerran vuodessa kaikenlaisilla lahjomiskirjeillä ja tiesin aina haluavani opettajaksi.

Mikä yksi asia sinun kannattaisi muuttaa heti, jotta voisit paremmin?
Olla miettimättä, mitä muut ajattelee. Vaikka koen edistyneeni tässä vuosien aikana, en voi silti kuin ihmetellä, että miten tämä voikaan olla niin vaikeaa.
Miten muuttaisit maailmaa, jos kaikki olisi mahdollista?
Kumpa kaikki keskittyisivät ainoastaan omaan elämäänsä, mutta siten ettei ympäristö, ihmiset tai eläimet kärsisi.

Miksi sinut kannattaa tuntea?
Vaikka alkuun saatan tuntua melko ujolta ja sulkeutuneelta, olen oikeasti todella avoin ja mukava, jos koen voivani olla täysin oma itseni. Olen alkuun vähän liiankin harkitsevainen sanoistani ja mietin usein pitkään, mitä voin sanoa tai kysyä toiselta. Ystävänä olen ennen kaikkea empaattinen, luotettava ja toisinaan aika hauskakin. ;)

Millaisiksi saat muut ihmiset tuntemaan itsensä?
Toivottavasti saan muut tuntemaan olonsa sellaiseksi, että he voivat olla seurassani täysin omia itsejään pelkäämättä, että tuomitsisin tai arvostelisin heitä.


Milloin viimeeksi teit jotain uutta?
Apua, en tiedä! Pakko siis pikimmiten keksiä jotain uutta, mutta mitä. Hmm..


Kuvituksena toimii meidän viime vuoden matka Montenegroon.

2 kommenttia

  1. Oo vau, oon joskus selannut näitä kuvia sun instassa, mutta nyt vasta hoksasin viimeisen lauseen kohdalla että nää on Montenegrosta! :D Mutta aivan ihania, upeita kuvia <3 Ihan superkiva postaus, tosi kivoja kysymyksiä ja huolella pohdittuja ja syvällisiä vastauksia :) Tää olis kyllä hirmu kiva toteuttaa itsekin. Joihinkin kohtiin samaistuin hyvin vahvasti, mm. tuo toisten mielipiteiden miettiminen on välillä hyvinkin hanurista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sä <3 Haha, no on nää kaikki kuvat varmaan sielläkin tullut jaettua :D Tee ihmeessä tää haaste blogiis, ois kiva lukea sinunkin vastauksia. 😘

      Poista

Kiitos kommentistasi!