Blogille oma domain helposti ja edullisesti

Kaupallinen yhteistyö: Zonerin kanssa (bloggaaja saanut oman domainin).


Kuinka monelle käsite domain on tuttu? Lyhyesti sanottuna domainilla tarkoitetaan verkkotunnusta eli osoitetta, jolla sinut löydetään netistä. Olin itse suunnitellut oman verkkotunnuksen hankkimista, kun vaihdoin Starboxista Bloggeriin. Mielestäni oma domain luo vakuuttavamman kuvan blogista, mutta ennen kaikkea lyhyt ja selkeä osoite on helpommin muistettavissa ja löydettävissä verkosta. Tästä lähtien osoitteeni on entistä lyhyempi ja selkeämpi, www.suvimariaparkkinen.fi

Jos sua mietityttää, että olisiko nykyinen bloginimesi vapaana ja käytettävissä, niin täältä voit käydä helposti tarkistamassa asian. Oma domain maksaa joitakin euroja vuodessa ja eri palvelun tarjoajia on monia. Zoner on tunnettu suomalainen verkkotunnusvälittäjä, jonka kautta saa oman fi -päätteisen domainin. Hankittuasi oma domain, tulee kaikki vanhat postaukset ohjautumaan automaattisesti uudelle sivulle. Tähän loppuun on myös pakko vinkata, että Zonerin kautta saa todella selkeät ohjeet muutoksen tekemiseen ja asiakaspalvelu toimii nopeasti, joten sitä ei kannata murehtia! :)


3 kommenttia

 1. Miekin hankin domainin Zonerin kautta, ja kiitos helppojen ohjeiden ja pyytämättömän avun kaikki sujui mallikkaasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, noni! :) Zonerille kyllä pointsit erinomaisesta asiakaspalvelusta ja selkeistä ohjeista!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!