St. George hotelli HelsingissäHeippa ja ihanan aurinkoista maanantai-iltaa! Kevät karkasi sopivasti meidän lyhyen Helsinkireissun ajaksi, mutta ei annettu sen haitata. Oltiin alunperin haaveiltu Löylyn terassista yms. kivasta, mutta se nyt siirtyi ensi kertaan kylmän sään vuoksi. Oli meillä silti mukavaa ja tulen tällä viikolla jakamaan lisää kuvia reissustamme. :)

Ajattelin kertoa rehellisiä mielipiteitäni hotelli St. Georgesta, johon voitin lahjakortin aiemmin syksyllä. Olin itse aika innoissani, koska monilla vaikuttajilla on näkynyt upeita kuvia hotellista. Hotelli on keskeisellä sijainnilla Vanhan kirkkopuiston kupeessa, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Esplanadilta.

St. George hotelli Helsingissä


Huoneemme oli Serenity Studio eli tällainen klassinen kahden hengen huone. Huoneessa oli mielettömän mukava ja iso sänky, ja olihan se tyylikkäästi sisustettu. Marmorinen kylpyhuone oli niin kaunis - saisipa sellaisen omaan kotiin! Koska hotelli on niin uusi, ei missään näkynyt käytönjälkiä ja kaikkialla oli todella siistiä. Huoneesta ei siis ole mitään huonoa sanottavaa eli siitä kyllä täysi kymppi.Innostuttiin ottamaan uikkarit mukaan ja käymään hotellin omassa pienessä kylpylässä. Kylpylässä jatkui sama upea teema. Kaksi erilaista saunaa, tavallinen ja höyrysauna, kylmävesiallas ja vähän isompi allas. Lisäksi siellä oli tällainen "rentoutumistila", jossa ihmiset istuivat kylpytakit päällä hiljaa, kuka lukien kirjaa ja kuka litkien teetä.. Kylpylässä oli paljon porukkaa, ja tilanahan se oli kuitenkin melko pieni,  joten kovinkaan rauhassa siellä ei saanut olla.


Hotellin aamupalan suhteen meillä oli korkeat odotukset, sillä kaikkialla oli niin tyylikästä ja jopa vähän liiankin luksusmaista meidän tavisten makuun. :D Aamupalalle mentäessä meidät ohjattiin omaan pöytään, josta tarjoilijat kävivät kysymässä, mitä juotaisiin jne. Oltiin molemmat ihan hämillämme, kun itse ei saanut hakea kahvia tai mehua, vaan sitä piti aina pyytää lisää. Onneksi sentään ruokaa sai käydä itse hakemassa haha! Kieltämättä ehkä paras aamiainen, mitä olen ikinä hotellissa syönyt.


Kaiken kaikkiaan yöpyminen hotelli St. Georgessa oli mielettömän upea kokemus. Hotelli oli kaunis, aamupala erinomainen ja henkilökunta ystävällistä. Ehkä jopa liian ystävällistä, sillä välillä koimme olomme jopa hiukan kiusaantuneiksi.. Näin perustallaajana ei ole tottunut liian hienoon käytökseen ja tuollaiseen yli menevään palvelemiseen, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Yhtä lailla voin kyllä ensi kerralla yöpyä puolet halvemmassa hotellissa (tämä oli siis reilu 200e yöltä..) ja nauttia silti lomastani ihan yhtä paljon. :)

Oletteko te yöpyneet kyseisessä hotellissa? :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!