Makkaranpaistossa Utran saarilla JoensuussaKatsoessani nyt ikkunasta ulos, näyttää ulkona täysin erilaiselta verrattuna viikonloppuun. Vettä tulee vaakasuorassa ja harmaat pilvet ovat täyttäneet taivaan. Onneksi saimme nauttia aurinkoisista päivistä useamman päivän ajan, joten tällaiset satunnaiet sadepäivät ovat ihan ok. Ainakin voi hyvällä omatunnolla istua sohvan nurkassa läppäri sylissä. Tästä inspiroituneena taidankin keittää kohta ison kupin teetä.

Innostuimme lauantaina lähtemään makkaranpaistoon Utran saarille. Tämä on ehdottomasti yksi lempparipaikoistani koko Joensuussa. Vaikka Utraan ei aja autolla kuin reilu 10 minuuttia, niin olisihan se täydellistä, jos paikka olisi kävelymatkan päässä. Tulisi taatusti käytyä useammin.Kyselin teiltä Instagramissa ja blogini Facebook sivuilla, että mikä viikonlopuissa on parasta. Mielestäni täydelliseen viikonloppuun ei ole olemassa tiettyä kaavaa. Toisinaan on huippua hengata molemmat kaksi päivää kotona pieruverkkareissa, ja joskus taas kaipaa enemmän aktiviteetteja ja ihmisiä ympärilleen. Minulle viikonloppu tarkoittaa kuitenkin poikkeuksetta aina hyvää ruokaa ja herkkuja, ulkoilua ja urheilua sekä kotona hengailua rakkaiden kanssa. Arkena sitä harvemmin poistuu kotonta työpaikkaa/koulua tai kuntosalia lukuunottamatta muualle. Tosin koti on minulle  aina tärkeä paikka rentoutumisenkin kannalta.


Tällä viikolla tarkoituksena olisi tehdä kandia eteenpäin niin paljon kuin mahdollista. Onneksi tulosten analysointi alkaa olla loppusuoralla ja vasta 7.5. meillä on esittelyvuoro, joten suurta paniikkia ei kyllä ole. Kandin kirjoittaminen on muutenkin osoittautunut helpommaksi projektiksi kuin osasin kuvitella. Tosin muutama työpäivä ja perjantaina Mikkeliin meneminen tarkoittaa sitä, ettei tässä ole koko viikkoa aikaa opiskella. Tälle viikolle on siis jo paljon suunnitelmia tiedossa, mutta mikäpä tässä. Oikein mukavaa uutta viikkoa myös sulle <3

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!