Kevättä rinnassa - 8 x asiaa, jota odotan keväältä

Yhteistyö Kauppakeskus Akselin kanssa: bloggaaja saanut * -merkityt vaatteet.


Aurinkoiset päivät, ohuemmat ja keväisemmät vaatteet, lämpö, lintujen laulu, vähitellen sulavat tiet ja asfaltin näkeminen.. Kevättä on odotettu tänä vuonna kahta kauheemmin, sillä talvi on tuntunut vain jatkuvan. Valoa riittää aikaisesta aamusta iltaan asti, joten sitä on tullut fiilistelyä aikaisten herätysten ja myöhäisten iltalenkkien merkeissä. Kenellä muulla alkaa olla kevättä rinnassa?

Tälle keväälle on tiedossa mahtavia tapahtumia ja asioita, joita odotan seuraavalta parilta kuukaudelta niin innolla:Tommy Hilfigerin musta neulepaita & Vilan valkoinen pitkähihainen* // Kekäle (Kauppakeskus Akseli)
  
 • Kevätpukeutuminen. Tässä ollaan odotettu kuumeisesti kevätpukeutumista, joka on itselleni kesän ohella suosituinta aikaa pukeutua. Nahkatakit ja trenssit, vaaleat farkut, tennarit ja avokkaat, hameet ja mekot sekä neuleet. Itse käytän lähes kaikkia neuleitani ympäri vuoden, sillä olen aikamoinen vilukissa. Neuleet sopivat yhtä hyvin farkkujen, hameiden kuin myös mekkojen kanssa. Toistaiseksi on vielä vähän turhan kylmä huidella pelkällä nahkatakilla, joten tämä asu on täydellinen tähän aikaan vuodesta. Kerrospukeutumalla pärjää oikein loistavasti eikä tarvitse hytistä kylmyydestä. Pakko vinkata noista super pehmeistä Vilan peruspaidoista, joita löytyy omasta vaatekaapista tuon pitkähihaisen lisäksi myös topin ja t-paidan muodossa. Niissä on erinomainen hinta-laatusuhde ja rakastan sitä, että malliltaan ne ovat juuri sopivan pitkiä. Omani olen aina ostanut Kekäleestä :)
 • Inspiroituminen. Kevät on mielestäni yksi parhaimpia aikoja inspiroitumiseen. Monet asiat tuntuvat silloin selkiytyvän, ja niihin löytyy yllättäen ratkaisu helpommin kuin olisi osannut toivoakaan. Itselleni varmistui työpaikka kesälle, joten sitäkään ei tarvitse enää stressata.
 • Lämpenevä sää ja luonnon herääminen. Yksi kevään upeimmista merkeistä on se, kun tiet lakaistaan hiekasta ja puihin alkaa ilmestymään ensimmäisiä silmuja. Auringonsäteet lämmittävät kehoa ja voi jättää hyvästit kaikille talven paksuimmille ulkovaatteille, kengille ja asusteille.
 • Espanjan matka. Lähdemme toukokuussa reilu viikoksi Espanjaan Niklaksen ja hänen veljensä sekä minun pikkuveljeni kanssa. Mitenköhän monta kertaa tulen menettämään hermoni tässä miesporukassa? Eiköhän meillä ihan hauska loma ole tiedossa :D


 • Pääsiäinen. Pääsiäinen ei ole ikinä ollut minulle mitenkään erityisen tärkeä juhla, mutta yleensä pidennetty viikonloppu tarkoittaa kotona löhöilyn lisäksi perheen kanssa hengailua. Pääsiäisenä voisi leipoa esimerkiksi raikasta sitruunamarenkipiirasta
 • Juoksulenkkikausi on taas täällä. En ole mikään juoksun suurin fani, mutta usein keväisin tekee mieli vetää lenkkarit jalkaan. Tänä keväänä pitää ostaa uudet lenkkarit, sillä nykyiset vetelevät jo viimeisiään eikä niillä juokseminen houkuttele ollenkaan. Se fiilis on ihan mieletön, kun löydät jalkoihisi täydellisesti sopivat juoksukengät, ja askel tuntuu sata kertaa kevyemmältä kuin normaalisti.
 • Kandidaatin tutkinnon valmistuminen. Ei uskoisi, että parin kuukauden kuluttua meillä pitäisi olla jo kandin paperit kädessä. Kandin teko on tällä hetkellä hyvällä mallilla, ja kuukauden kuluttua olisi valmiin tutkimuksen esittely. Tutkielmamme aiheena on alle 30-vuotiaiden pariskuntien rahankäytön jakautuminen pakollisten menojen suhteen.
 • Helsingin reissu. Voitin syksyllä yhdestä arvonnasta hotellilahjakortin St. George hotelliin, joten menemme muutaman viikon päästä Niklaksen kanssa viettämään minilomaa Helsinkiin.Mitä te odotatte keväältä? Entä mitä tykkäätte tästä astetta keväisemmästä asusta? :) 

4 kommenttia

 1. Hei!
  Sinulla on mukava blogi, jota on kiinnostavaa lukea kun olen saman alan opiskelija ja tekstiesi perusteella meillä on paljon yhteistä. Varmasti tutustumisenarvoinen tyyppi ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kuinka ihana kuulla! Kiitos <3 Kuinka kauan olet opiskellut ja missä kaupungissa? :)

   Poista
 2. Joensuussa opiskelen toista vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Jos haluut joskus vaikka nähdä, niin laita esim ig kautta viestiä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!