Keväinen trenssi ja pääsiäissuunnitelmia

Trenssitakki

Trenssi- ja tennarikausi on vihdoin täällä, tätä on odotettu. Eilen huitelin hetken aikaa t-paita päällä eikä tullut kylmä, vaikka lämpömittari huiteli jossain +9 asteessa. Kuvissa vilahtava paita on muuten Helsingin &Other Storiesista mukaan lähtenyt peruspaita mielettömän kivalla leikkauksella ja pehmeällä puuvillalla. Vaalea trenssitakki on puolestaan useamman vuoden takainen löytö Zarasta. En tiedä mikä siinä on, mutta en osaa käyttää trenssejä muulloin kuin keväällä ja kesällä. Toisten päällä ne näyttävät hyvältä ympäri vuoden haha. Tällaisia perusvaatteita kaipaan kaappiini lisää, sillä niitä on helppo yhdistellä arjessa keskenään. Harvoin sitä arkena pukeutuu muuhun kuin farkkuihin ja  peruspaitoihin.


Viime vuonna vietettiin pääsiäistä parhaan kaverini kanssa Barcelonassa. Pääsiäinen ei ole itselleni mikään tärkeä juhla, mutta onhan se kiva, kun on pidennetty viikonloppu vapaata. Suuntaamme huomenna taas Mikkeliin, jossa olemme sunnuntaihin saakka. Luvassa olisi vuoden ensimmäiset grillailut, kun sääennuste lupaa aurinkoa ja mukavan lämmintä. Tätä olen odottanut, sillä grilliruoka on ihan parasta! :D Joko te olette grillanneet?

Valkoinen t-paita

Trenssitakki // Zara, T-paita // &Other Stories, Farkut // Levis, Kengät // Converset


Onpa muuten mahtavaa, kun aamulla saa herätä auringonsäteiden tulviessa sälekaihtimien läpi ja illalla ysin jälkeen saa puolestaan ihailla punertavaa taivasta. Päivät tuntuvat yhtäkkiä niin pitkiltä valoisuuden takia. Nyt löpinät sikseen ja kuntosalille - ihanaa keskiviikkoa <3

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!