Huhtikuun suosikit

Kelpaisiko kirja- ja treenihousuvinkit? En ole pitkään aikaan listannut kuukauden suosikkejani. Rakastan lukea näitä muiden blogeista, ja poimin niistä usein vinkkejä myös itselleni. Tästä tulee siis aika ylistyspostaus, mutta sehän tämän idea on. Täältä pesee huhtikuun (kyllä, olen jo saanut uusia lempparijuttuja) suosikkeja.


Only Playn treenihousut. Olen ollut vannoutunut Niken treenihousujen käyttäjä  ehkä viimeiset 10 vuotta. Innostuin kuitenkin tilaamaan Zalandolta muutamat muunkin merkkiset treenihousut siinä toivossa, että löytäisin vähän edullisemman merkin. Nämä 30 euron Onlyn trikoot osoittautuivat täydellisiksi. Kangas on sopivan jämäkkää ja paksua, joista ei näy läpi. Lisäksi vyörärö on superkorkea, joten ei tarvitse koko aikaa olla kiskomassa ylöspäin. Huiput!

Fudge hopeashampoo

Fudge hopeashampoo. En voi uskoa, että olen lukenut tästä hopeashampoosta ylistyksiä jo monta vuotta, mutten siltikään ole saanut aikaiseksi kokeilla tätä omiin hiuksiini. En, vaikka vaaleat hiukeni taittavat jo kuukausi värjäämiseen jälkeen vahvasti lämpimään. Nappasin tämän Sokokoksen 3+1 päiviltä ostoskoriini sen kummempia miettimättä, ja nyt ymmärrän miksi tätä kehutaan kerta toisensa jälkeen. Ehdottomasti tehokkain hopeashampoo, mitä olen ikinä kokeillut ja jo muutaman minuutin vaikutusaika saa upean viileän sävyn :)


Jojo Moyes, Elä rohkeasti -kirja. Moyesin kirjat ovat ehdottomasti lukemisen arvoisia ja tällä hetkellä koitan kovasti lukea Elä rohkeasti -kirjan ennen laina-ajan umpeutumista. Olen nyt ollut iltaisin niin rättipoikki, etten ole montaa sivua päässyt eteenpäin ja päivisin on kaikkea muuta, ettei yksinkertaisesti kerkeä. Luultavasti kirja jää siis kesken ja laitan sen uudelleen varaukseen (joka menee ehkä jonnekin 60-100.varaussijalle :D).


Lidlin Deluxe mainos. Harva mainos koskettaa ja on saanut tällaista fiilistä niin kuin tämä mainos. Mainos on toteutettu hienosti ja se musiikki. Tulee jotenkin erityisen hyvä fiilis, ja ehkä pienen pieni kyynel silmäkulmaan <3

Urban Decay aurinkopuuteri

Urban Decay aurinkopuuteri & Acon huulirasva. Voitteko uskoa, että olin ilman aurinkopuuteria puoli vuotta?! Vihdoin ja viimein sain sen hommattua ja tuosta Urban Decayn Beached  aurinkopuuterista (sävy bronzed) tuli heittämällä uusi lemppari, vaikka purkissa sävy näyttää oranssimmalta, mitä iholla. Mitä tulee tuohon Acon huulirasvaan, niin siinä on aivan mahtava koostumus. Toimii samalla huulikiiltona, jonka tuoksu on hurmaava eikä se tunnu lainkaan tahmaiselta huulilla.


Kevät. Pakkohan se on vielä kertaalleen mainita, vaikka ensi viikoksi sää näyttääkin hetkellisesti epävakaistuvan. On näistä aurinkoisista ja varsin lämpimistäkin päivistä koitettu ottaa ilo irti. Viikonloppuna tuli terassikausi avattua ja käytettyä ensimmäisen kerran nilkkasulkkia ja tennareita - huippua!

Taidankin nyt hypätä sängyn pohjalta ylös (ei hätää, en ole koko päivää maannut tässsä haha!) ja houkutella Niklaksen kanssani ulkoilemaan. Sunnuntait <3

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!