Viikonlopun saldona syntymäpäivien juhlintaa, shoppailua ja useampi salitreeni


Viikonloput tuntuvat loppuvan ennen kuin ne edes kunnolla alkavatkaan. Mikä siinä oikein on, kun tunnit eivät mitenkään riitä kaikkeen, mitä haluaisi tehdä? :D Aikaisten herätysten vuoksi uhmasin nukkuvani sekä lauantaina että tänään super pitkät päikkärit. No ei onnistunut kumpanakaan päivänä, koska oli niin paljon kaikkea muuta kivaa. Ei vaan malttanut!

Käytiin viikonlopun aikana peräti pariin otteeseen kuntosalilla. Olen kyllä enemmän kuin yllättynyt, sillä olen yhtäkkiä päässyt kunnon salimoodin. Välillä ei millään huvittaisi treenata, ja sitten välillä on näitä päiviä, kun oikein himoitsee salille pääsystä. Helpottaa huomattavasti, kun ei tarvitse suunnitella treenejä, vaan lähtee silloin kun siltä tuntuu. // Ja tietty burgereita urheilun vastapainoksi! // Lauantaina innostuttiin myös käymään kaupungilla tai tarkemmin ottaen Sokoksen 3+1 päivillä. Mukaani lähti tarjouksesta paljon hypetetty hopeashampoo, uudet nahkasormikkaat ja söpö käsitiskiaine. Ajattelin lisätä nesteen loputtua pumppupulloon Fairya, sillä onhan toi paljon kivemman näköinen kuin perus tiskiaineputeli.


Lauantai-illasta mentiin juomaan S-ryhmän tarjoama viinipullo Niklaksen syntymäpäivien kunniaksi. Samalla pelattiin muutama kierros biljardia, jonka yllättävää kyllä, meikäläinen vei 3-1. Tuuria vai ei ..  Ilta huipentui saunavuoroon, joka on oikeasti aina yksi viikonlopun kohokohdista. Me molemmat rakastetaan saunomista, joten tulevasta kodista on ehdottomasti löydyttävä sauna hah! // Tänään aamusta kävin hakemassa aamulenkin yhteydessä brunssitarpeita. Croisantteja, melonia, rahkaa, tuoremehua ja tietty iso kuppi kahvia! Ajatella, että ensimmäisiä syntymäpäiviä juhlittiin yhdessä Niklaksen täyttäessä 17, jolloin järjestin yllätyssynttärit meillä kotona vanhempieni luona. Tänään tuli 27-vuotta täyteen. On tässä molemmat vähän muututtu, ja hyvä niin. ♡

Oikein ihanaa tulevaa viikkoa!

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!