Uutta työrintamalla


Olen tehnyt satunnaisesti töitä koko yliopistossa opiskelun ajan. Loppuvuodesta pääsin tekemään jonkun verran opettajan sijaisuuksia myös täällä Joensuussa. Työkokemus omalta alalta ja pieni lisätienesti ei ole ikinä pahitteeksi. Koulu menee toki aina edelle, mutta nyt kontaktiopetusta on niin harvoin ja kandin kirjoittaminen on hyvällä mallilla, joten töille on hyvin aikaa. Alkuvuodesta en kuitenkaan pystynyt ottamaan vastaan muutamia sijaisuuksia jo sovittujen menojen takia, joten tuntui ettei sen takia tullut enää kyselyjä. Alkoi jo vähän ahdistamaan, kun oli tottunut siihen, ettei tarvitse pelkillä tuilla kituutella :D

Alkuviikosta sain positiivisen soiton ystävältäni, kun hän kysyi minua lastentarhaopettajan sijaiseksi reilu viikon ajalle. Hauskaa, sillä tästä puolesta minulla ei ollutkaan minkäänlaista aiempaa kokemusta. Vähän jopa jännitti, mutta vain ja ainoastaan hyvällä tavalla. Lapset ovat ihanan aitoja. Kun yläkoululaisia saa olla huomauttamassa kiroilusta, lasten kohdalla se kohdistuu enemmänkin rään tai likaisen lumen syöntiin. On heidän kanssaan silti mahtava työskennellä ja hienoa päästä kokeilemaan erilaisia hommia. 


Seuraavana päivänä sain lisää sijaisuuksia yläkoulun puolelle tämän pestin loputtua, joten turhaa tässä tuli taas stressattua. Toisinaan tekee myös ihan hyvää vain olla. Nämä ensimmäiset pari päivää ovat menneet uusiin tapoihin ja lapsiin sekä aikuisiin tutustuessa, mutta tästä on hyvä jatkaa ensi viikolla. Nyt aion heittäytyä täysillä viikonloppumoodiin. Luvassa  on ainakin Niklaksen syntymäpäivien juhlintaa. Oikein rentouttavaa viikonloppua jokaiselle :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!