Tervetuloa uuteen blogiini - 10 faktaa minusta

Follow my blog with Bloglovin

Kun sain kuulla Starboxin eli entisen blogikotini lopettavan, iski ensin pieni epätoivo. Minne minä ja minun blogini siirtyisi? Oli selvää, että halusin jatkaa kirjoittamista, sillä nautin suunnattomasti valokuvaamisesta ja kirjoittamisesta. Tästä on tullut vuosien aikana niin tärkeä harrastus, ettei lopettaminen ollut edes vaihtoehto. Blogini siirtyi loppujen lopuksi takaisin tänne mistä aloitinkin, Bloggeriin.

Mutta olitpa sitten vanha tai uusi lukija, niin tervetuloa. ♡ Blogini entinen nimi Smiling Forever sai myös siirtyä menneisyyteen. Tuntui, että nyt oli samalla hyvä aika tehdä pieni muutos sen suhteen. Joku voisi kutsua uutta nimeä tylsäksi, mutta itse pidän siitä, koska se kuvastaa minua parhaiten. Mutta kuka tämä Suvi Maria oikein on?

1. Olen 24-vuotias kotitalousopettajaopiskelija, joka teki opettajan haaveistaan totta vuonna 2016, jolloin aukeni koulupaikka Savonlinnasta. Koulua on jäljellä vielä noin kaksi vuotta.

2. Kerkesimme asumaan Savonlinnassa kaksi vuotta, kunnes kampus päätettiin lakkauttaa ja siirryimme viime keväänä Joensuuhun. Savonlinnasta sain itselleni uuden ystävän, mutta muuten kaupunki ei jättänyt kovin suurta kaipuuta. Joensuusta on tullut vajaa vuoden aikana rakkaampi ja kaupunki on myös kotoisampi. Vähän samanlainen kuin synnyinkaupunkini Mikkeli.

3. Asun Joensuussa poikaystäväni tai paremminkin kihlattuni Niklaksen kanssa. Olemme seurustelleet 10 vuotta ja siitä olleet reilu kaksi vuotta kihloissa. Fun fact: Pääsimme molemmat opiskelemaan samaa alaa, vaikka kummatkin haimme ensisijaisesti luokanopettajiksi. Meidän elämää piristää pieni karvapallo nimeltä Zazu, joka täytti muutama päivä sitten 7-vuotta.

4. Zazun rotua kysytään aina aika-ajoin ja hän mittelspitz eli pieni saksanpystykorva. Olin haaveillut omasta koirasta ihan pienestä tytöstä lähtien ja 17-vuotiaana toteutin tämän pitkäaikaisen unelmani. Päivääkään en vaihtaisi. Olen niin eläinrakas.

5. Näin kuvailisin itseäni viidellä sanalla: empaattinen, herkkä, rakastavainen, mietteliäs ja matkustelua rakastava. 
6. Olen aikamoinen kotihiiri, joten koen olevani enemmän introvertti. Nautin kyllä ihmisten seurasta, mutta sen vastapainoksi kaipaan paljon yksinoloa. Yksin tykkään mm. käydä kuntosalilla, lenkkeillä, lukea blogeja ja katsoa televisiota.

7. Olen maailman huonoin harrastamaan. Ainoa harrastus, joka on pysynyt elämässäni vuosikausia, on kuntosalilla treenaaminen. Nyt olen käynyt kerran viikkoon pilateksessa parin kuukauden ajan ja kovasti pyrin siihen, että jatkaisin tätä kesään saakka. Nuorempana olen kokeillut kaikkea tanssista, uintiin ja lumilautailuun. Mikään ei kuitenkaan pysynyt elämässäni vuotta tai kahta pidempään. Kyllästyn välillä turhankin nopeasti. Oli kyse sitten harrastuksesta, ruoasta tai kodin järjestyksestä. Järjestys kotona vaihtuu useamman kerran vuodessa, hups!

8. Vaikka pyrin elämään mahdollisimman paljon hetkessä, minulla on hyvä tunne tulevaisuudesta. En osaa sanoa, minne tie vie koulun päättymisen jälkeen. Välillä unelmoin ainakin muutaman vuoden asumisesta pääkaupunkiseudulla, mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.. Jotenkin ihanan kutkuttavaa, kun kaikki on vielä tavallaan auki eikä ainakaan toistaiseksi ole suurta stressiä asiasta.

9. Olen erityisen läheinen perheeni kanssa. Minulla on ainoastaan yksi sisarus, pikkuveli. Elämääni kuuluu myös kourallinen rakkaita ystäviä, jotka tosin asuvat nykyään eri puolilla Suomea. <3

10. Saamme Niklaksen kanssa toisinaan kysymyksiä, että miten jaksamme katsoa toisiamme niin koulussa kuin kotonakin. Olemme itse asiassa olleet ennen opintoja myös samassa työpaikassa hetken aikaa. Mutta meille tämä ei ole ollut vaikeaa, sillä yhteisen arjen lisäksi molemmilla on omat harrastuksensa eikä se, että ollaan esimerkiksi kotona tarkoita, että kaikki asiat tehtäisiin yhdessä. Me vaan nautimme toistemme seurasta ihan hurjasti ja se, jos mikä on aika upeaa.


Nyt mä haluaisin kuulla, ketä siellä ruudun toisella puolella on! :)

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Suurkiitos! Näköjään vaatii vähän vielä opettelemista, kun en muistanut tarkistaa kommentteja aiemmin heh :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!