Rento viikonloppu kotona ja sarjasuositus NetflixistäMaanantai on alkanut vähän tahmeasti - liekö rento viikonloppufiilis jäänyt päälle heh.. Perjantaina päivittelinkin tänne blogin puolelle sen päivän kuulumisia, kun kävin mm. yksin kahvittelemassa. Niklas oli koko viikonlopun taas pelailemassa, joten mä kulutin aikaani lähinnä kotona hääräillessä niitä näitä. Innostuin mm. tekemään pizzaa, käymään salilla ja katsomaan MM-hiihtojen lisäksi Netflixissä hehkutettua sarjaa nimeltä Dirty John.


Olin lukenut, että sarja olisi jollain tapaa aika karmiva, koska se perustuu osittain tositapahtumiin. Aloitimme katsomaan tätä yhdessä lauantai-iltana, mutta koska parin jakson jälkeen Niklas menetti kiinnostuksensa ja nimesi sen enemmän naisten sarjaksi, jouduin jatkamaan yksin. Dirty John ei siis loppujen lopuksi ollut mitenkään niin kamala, että olisin menettänyt yöuneni. Siitä kuitenkin teki todella mielenkiintoisen ja koukuttavan se, että sarjan tapahtumat olivat ainakin osittain totta. Ahmin siis viikonlopun aikana tämän sarjan kokonaan Netflixistä, hups! 
Viime viikkoina olen myös yrittänyt saada uutta blogia valmiiksi. Päädyin siihen tulokseen, että siirrän ainoastaan osan parin vuoden takaisista postauksista uudelle alustalle. Lähinnä siis ruoka- ja matkustelujuttuja, joista on myös jatkossa ns. hyötyä. Älkää siis säikähtäkö yksipuolista sisältöä, sillä blogissani tullaan kyllä tulevaisuudessa näkemään paljon muitakin aiheita. Olen alustavasti kaavaillut avaavani uuden sivuston maaliskuun puolessa välissä, mutta tulen infoamaan teitä tarkemmin, kun tarkka päivämäärä on selvillä. :)
Nyt pakkaan salikamppeet reppuun ja lähden sinne herättelemään itseäni. Mukavaa uutta viikkoa! 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!