Ajauduttiin J.Karjalaisen keikalleTästä viikonlopusta tulikin hauska, vaikka meillä ei ollut alkuun minkäänlaisia suunnitelmia. Tarkoitus oli raapustaa vähän kouluhommia ja urheilla eli sellaisia perusjuttuja. Niklaksella loppui kausi vähän aikaa sitten, joten tuntui ihan hassulta olla pitkästä aikaa koko viikonloppu yhdessä.

Me tykätään käydä perjantaisin kaupassa ostamassa erikseen viikonloppuruoat. Tykätään silloin valmistaa jotain vähän "parempaa" ruokaa, jotain joka vaatii enemmän vaivaa ja aikaa. Perjantaina teimme herkullista risottoa ja kokeilimme ensimmäistä kertaa creme bruleeta. Pakko tehdä toistekin, nam!Päivästä bongattiin jonkun myyvän Facebookissa lippuja Lunta Ilosaaressa tapahtumaan perjantaille. Pääesiintyjänä oli J. Karjalainen, joten ostettiin liput reilu kympillä ja päätettiin lähteä käymään katsomaan millaisesta tapahtumasta oli kyse. Ilosaareen oli pystytetty iso lämmitetty teltta ja porukkaa oli ihan kivasti liikkeellä, vaikka tällaiset tapahtumat kuuluvat mielestäni enemmän kesään. Ennen J. Karjalaista oli stand upia ja muutama itselleni tuntematon bändi. Stand upista tuli sellainen fiilis, että pakko päästä katsomaan uudestaan!

En ole mikään älytön J. Karjalaisen fani, vaikka tykkäänkin joistain hänen vanhemmista biiseistään. Harmi, että reilu tunnin esiintymisen aikana melkein kaikki kappaleet olivat uudelta levyltä. Enhän mä osannut niitä yhtään, joten fiilistelin ja kuuntelin vaan. Meillä oli kuitenkin kaiken kaikkiaan hauska ilta ja puolen yön jälkeen hipsittiinkin jo kotiin nukkumaan.

Miten teidän viikonloppunne sujui?

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!