Ystävänpäivä on rakkauden päivä


Ihan ensimmäiseksi haluan toivottaa teille jokaiselle oikein ihanaa ja rakkaudentäyteistä ystävänpäivää! 

Kirjoittelin enemmän ystävyydestä pari viikkoa sitten tässä postauksessa, joten sieltä voit käydä lukemassa ajatuksiani aiheeseen liittyen. Mielestäni kuitenkin ystävänpäivä on omalla tavallaan kunnon hömppä- ja markkinointikikkailupäivä, mutta toisaalta sen takia se onkin niin suloinen. Ainakin ajatukseltaan. Elämä on välillä hektisempää, jolloin itselle tärkeät ihmiset saattavat vähän unohtua. Yhtäkkiä huomaat, että viime kerrasta kun juttelit itsellesi tärkeän henkilön kanssa, saattaa olla kulunut kuukausia. Ystävänpäivä on se päivä vuodesta, kun viimeistään silloin tulee hyvälle ystävälle kerrottua, kuinka paljon hän sinulle merkitsee. Se ei vaadi lahjaa, vaan pelkkä soittaminen tai tekstiviestin lähettäminen riittää. Ajatus on aina tärkein. Oletko sinä jo kertonut läheisillesi, kuinka tärkeitä he ovat?
Muistatteko, kun yläasteella ystävänpäivänä kerättiin mahdollisimman paljon haleja ja nimikirjoituksia sellaiseen sydämen muotoiseen lappuun?Se oli myös hyvä syy käydä kinuamassa haleja söpöiltä pojilta.. 

Yksi lemppariaforismeista, mitä tulee ystävyyteen: If there evers comes a day when can't be together, keep me in your heart, I'll stay there forever. -Nalle Puh

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!