Täydellinen meikkivoide sekaiholle

täydellinen meikkivoide sekaiholle

Olen vihdoin löytänyt täydellisen meikkivoiteen iholleni, jonka ostin sen kummempia miettimättä viime vuoden puolella alennuksesta. Kyseessä on paljon hypetetty Estée Lauderin Double Wear meikkivoide. Oikea sävy löytyi melkein heti, kun todettiin yhdessä kosmetiikkamyyjän kanssa, että vaalein sävy oli liian vaalea. Päädyin siis toiseksi vaaleimpaan sävyyn Ivory Nude. 

Meikkivoiteen normaalihinta on ostopaikasta riippuen melko korkea - noin +- 45 euroa. Tätä voi kuitenkin bongata usein tarjouksesta, joten suosittelen kokeilemaan hinnasta huolimatta.


Double Wear ei kuivata ihoa ja on kevyen tuntuinen kasvoilla. Iho tuntuu todella miellyttävältä vielä päivän päätteeksikin eikä ollenkaan pakkelimaiselta. Ei paljoa tarvitse päivän aikana pohjaa parannella, joka tuntuu ihan uskomattomalta. Tämä meikkivoide saa aikaan melko mattaisen lopputuloksen, joten se sopii luultavasti parhaiten normaalille ja sekaiholle. Vaikka lopputulos on melko mattainen, lisään vielä kevyesti irtopuuteri kiinnittämään pohjan paremmin.

Itselläni on iholla joitakin epäpuhtauksia, muutamia arpia ja punaisuutta löytyy sieltä täältä, mutta jo ohut kerros meikkivoidetta tasoittaa ihon virheitä ja värieroja huomattavasti. Nyt voin sanoa löytäneeni täydellisen meikkivoiteen.

Näin useamman kuukauden kokeilun jälkeen olen edelleen sitä mieltä, että tämä on kaiken hypetyksen arvoinen. Oletteko te testanneet Estée Lauderin Double Wear meikkivoidetta? 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!