Talvipukeutumisen riemua

Nuorempana oli aika, jolloin rakastin talvea. Innostuin lumilautailusta joskus 11-vuotiaana, josta pari vuotta eteenpäin vietin talvet lähes tulkoon 24/7 rinteessä. Lumilautailun lisäksi sain oman pienen lasketteluporukan, josta löysin myös ensimmäisen poikaystäväni. Seurustelimme joitakin kuukausia, kunnes into lautailuun ja seurusteluun loppui yhtäkkiä. Sen jälkeen en olekaan ollut rinteessä kuin joitakin yksittäisiä kertoja.
Joskus kyllä haluaisin päästä laskemaan vaikka Lappiin. Viime kerrasta on jo yli 10 vuotta, jolloin olimme perheeni kanssa Ylläksellä. Ne maisemat ja rinteet olivat kyllä ihan omaa luokkaansa!
Tämä talvi on mennyt toisaalta nopeasti, mutta samaan aikaan tuntuu että keväästä olisi kulunut ikuisuus. Alan jo vähitellen kaipaamaan lämpöä, valoa ja ennen kaikkea kevyempää pukeutumista. Mulla on myös ikävä pyöräilyä, koska olen tottunut liikkumaan sillä kaikkialle. Nyt tiet ovat joko liian lumiset tai liukkaat, joten en ole uskaltautunut pyörän selkään sitten varmaan lokakuun. :D Olenko ainoa joka on valmis sanomaan talvelle heipat?
Takki // Didriksos, Farkut // Levis, Kaulahuivi // COS, Nilkkurit // Andiamo, Pipo // H&M

Talvipukeutuminen alkaa turhauttamaan toden teolla, sillä jokainen asu tuntuu ainakin omaan silmään näyttävän samalta. Samat takit, kengät ja asusteet päivästä toiseen. Heh, no sellaista se on varmaan lähes jokaisella meistä. Kyllä se kevät sieltä tulee. Nopeammin kuin uskommekaan. 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!