Missä syödä aamiainen Prahassa?Prahassa monissa hotelleissa aamupala ei kuulu automaattisesti hintaan, vaan usein se maksetaan ja varataan erikseen. Olimme lukeneet vähän ristiriitaista palautetta hotellimme aamupalasta, joten päätimme käydä syödä lähtöaamua lukuunottamatta muualla. Kahviloita on joka nurkalla, joten valinnanvaraa riittää kyllä.

Kahviloiden aamupalalistalta löytyy useita vaihtoehtoja aina perinteisistä munakkaista ja jogurteista vähän erikoisempiin vaihtoehtoihin. Usein aamupalan joutuu kokoamaan ns. itse eli kaikki kahvit, ruoat ja mehut täytyy maksaa erikseen. Tarjolla ei siis juurikaan ole sellaisia aamupalapaketteja. Sen vuoksi yhden aamupala tuli maksamaan noin 10 euroa, ja tähän hintaan kuului kahvi, mehu/smoothie ja esimerkiksi vohvelit.


MARTHY'S KITCHEN
Francouzská 13, 120 00 Praha 2, Tšekki
Tänne me suunnattiin heti tilaisuuden tullen eli maanantaiaamuna. Hotelliltamme oli noin 10 minuutin kävelymatka, ja löysimme tämän vähän hippimäisen kahvilan helposti Google Mapsin avulla. Itse tilasin ison lasillisen smoothieta ja Niklas itsetehtyä jääteetä. Pilleinä käytetiin ekologisesti ajateltuna putkispagettia. Smoothien ja kahvin kylkeen otin pannukakkuja ja Niklas Eggs Benedictseja, joista en ollut aiemmin kuullutkaan. Molempien aamupalat olivat täyskymppejä ja maha tuli juuri sopivan täyteen :)
BISTRO HEZKY CESKY
Náměstí Míru 1220/3, 120 00 Praha 2-Vinohrady, Tšekki
Mennessämme maanantaiaamuna Marthy's Kitcheniin, kävelimme tämän kahvilan ohi. Kahvila näytti siistiltä ja viihtyisältä, joten päätettiin kokeilla sen aamupala seuraavana aamuna. Lyhyen pohdinnan jälkeen päädyin cappuchinoon, tuorepuristettuun omenamehuun ja Niklaksen innoittamana egg benedicteihin. :D Ei huono valinta! 
Rohkeasti siis vaan kokeilemaan eri kahviloiden tarjontaa. Toivottavasti näistä kahdesta aamupalapaikkasuosituksesta on hyötyä, mikäli joskus suuntaat Prahaan! 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!