Juhlatunnelmia viikon takaa

Viime viikonloppuna olimme Mikkelissä juhlimassa rakkaan vaarini 80-vuotis syntymäpäiviä. Meillä on pieni suku, joten on ihanaa että ollaan edelleen läheisiä ja tiiviisti tekemisissä toistemme kanssa. Juhlia vietettiin aika pienellä porukalla, mutta se teki tunnelmasta erityisen ihanan.

Lähdimme ajelemaan Joensuusta melko aikaisin lauantaiaamusta. Noin 20km ajettuamme alkoi aurinko nousemaan upeasti, joten suorastaan vaadin Niklasta pysäyttämään auton. Saatoin olla aikamoinen näky, kun -15 asteen pakkasessa heiluin bussipysäkillä räpsimässä kuvia itsestäni ja maisemasta..

Ruokapöydässä oli tarjolla kaikkea herkullista. Tässä vaiheessa mulla oli jo kamala nälkä, joten mätin lautasen niin kukkuralleen, että santsikierros oli pakko unohtaa tällä kertaa. Hitsi vie!
Yhteiseksi lahjaksi olimme pyytäneet pari laulajaa esiintymään, joka osoittautui täydelliseksi ideaksi. Oli niin mieltä ja sydäntä lämmittävää nähdä vaarini suurena laulun ystävänä mukana laulamassa hänelle tärkeitä kappaleita vuosikymmenten takaa.. Nykään ihmisillä on jo omasta takaa paljon tavaraa, joten tällaiset elämyslahjat ovat siinäkin mielessä loistava valinta. Näistä jää muistoja kummallekin osapuolelle.
Kahvipöydästä löytyi juustokakkua sekä mummoni leipomia pullia ja lusikkaleipiä. <3 Onneksi laulutuokion aikana suurin turvotus oli kerennyt mennä ohi, joten oli jo hyvin tilaa jälkiruoalle. :D


Itse rakastan melko pieniä juhlia, sillä niissä on usein sellainen aito ja lämmin tunnelma. On ihanaa päästä aina silloin tällöin kokoontumaan kaikkien läheisten ja sukulaisten kanssa yhteen, ja usein se onnistuu järjestämällä juhlat heh. Harmi vain, että tämäkin päivä tuntui menevän aivan liian nopeasti ohi. Hauskaa meillä kuitenkin oli!

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!