Herkullinen tortillavuoka arkeen


Tortillavuoka on äärettömän helppo ja nopea valmistaa, joten se pelastaa kiireisen arjen keskellä. Jauhelihan sijaan täytteeksi sopii myös kana, mutta itse pidän enemmän jauhelihasta tässä ruoassa. Yhtälailla muitakin täytteitä voi vaihtaa omaan makuun sopivaksi. :)

TORTILLAVUOKA
  • 1 paketti tortilloja
  • 400 g naudan jauhelihaa
  • kourallinen kirsikkatomaatteja
  • kourallinen pakastemaissia
  • 1 suippopaprika
  • 1 pieni punasipuli
  • jalopenoja ja/tai tuoretta chiliä
  • 1 avokado
  • salsaa
  • kermaviiliä

  1. Kypsennä ja mausta jauheliha.
  2. Pilko paprika ja kirsikkatomaati pieneksi. Yhdistä kulhossa ne ja noin kourallinen sulaneita pakastemaisseja.
  3. Aloita tortillojen täyttäminen levittämällä ruokalusikallinen salsaa tortillan pohjalle. Lisää toiselle reunalle kaikki täytteet ja kääri tiukalle rullalle.
  4. Asettele tortillat vuoan pohjalle tiiviisti kiinni toisiinsa.
  5. Raasta päälle juustoa. Leikkaa punasipulista ohuita siivuja ja tee chilistä pientä silppua. Levitä juustoraasteen päälle.
  6. Paista 200 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
  7. Lisää ennen tarjoilua tortillojen päälle salsaa, kermaviiliä ja avokadolohkoja.

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!