Viikonloppuruoaksi nacholautanen

helppo nacholautanen
Perinteinen nacholautanen on nopea ja helppo ruoka valmistaa. Tämä onkin usein sellainen ruoka, jota tehdään esimerkiksi illanistujaisiin tarjolle tai yhdessä kavereiden kanssa. Itse tykkään lisätä joukkoon kanan sijaan jauhelihaa, mutta nämäkin on makuasioita. Sekaan voi heittää haluamiaan kasviksia, ja jos haluaa ihan villiksi heittäytyä, voi päälle raastaa vaikka cheddarjuustoa. Tässä meidän versio nacholautasesta:

NAHCOLAUTANEN

  • nachoja
  • 400 g naudan jauhelihaa (maustamiseen suolaa, paprikajauhetta ja juustokuminaa)
  • 1 punasipuli
  • kirsikkatomaatteja
  • ananaspaloja
  • jalopernoja
  • jäävuorisalaattia ja/tai rucolaa
  • tuore mieto chili
  • juustoraastetta tai cheddarjuustoviipaleita
  • salsaa
  • ranskankermaa tai kermaviiliä

1. Ruskista jauheliha ja mausta se.
2. Kuori ja silppua punasipuli. Puolita kirsikkatomaatit ja pilko haluamasi määrä tuoretta chiliä.
3. Levitä uunivuokaan nachot, paistettu jauheliha, kirsikkatomaatit, ananaspalat, jalopenot ja chili. Raasta juustoa ja kaada päälle salsaa.
4. Paista 200 asteessa 10-15 minuuttia.
5. Tarjoa salsan, jäävuorisalaatin ja ranskankerman tai kermaviilin kanssa.

Tässä ainakin olisi herkullinen ruokavinkki vaikka viikonlopulle!

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!