Työpiste makuuhuoneessa

työpöytä makuuhuoneessa
Saan välillä ihan hulluja päähänpistoja. Milloin haluan just sillä hetkellä juustokakkua tai vaihtaa koko kämpän järjestystä. Nyt mä innostuin omasta työpisteestä, josta luovuin useampi vuosi sitten tilanpuutteen takia. Pienessä kerrostaloasunnossa ei yleensä muutenkaan ole kamalasti ylimääräistä tila  eikä kotia haluaisi tunkea liian täyteen. Tajusin kuitenkin tarvitsevani vähän ergonomisemman työskentelypisteen kuin meidän sohva, ja pari inspiskuvaa nähtyäni aloin etsimään itselleni kaunista työpöytää.

Kaikki löytämäni nätit ja sirot työpöydät olivat ihan järjettömän kalliita. Katsoin myös Torista ja nettikirppareilta, mutta ei. Ei mitään mielenkiintoista. Rajasin aluetta vähän kauemmaksi (kröhöm eli Kuopioon) ja vastaan tuli kaunis kuva pienestä Iskun valkoisesta työpöydästä. Hintapyyntönä 40 euroa. WHAT!? Laitoin vajaa pari viikkoa sitten lauantai-iltana ilmoittajalle viestiä, ja kysyin oliko työpöytä enää myytävänä. Ja sehän oli. Ilmoitin sitten Niklakselle, että sunnuntaina ajamme kotiin Kuopion kautta ja niinhän me teimme.

Sain tingittyä työpöydästä vielä 5 euroa, joten käytännössä mulla meni tähän projektiin 35 euroa. Pari kuukautta sitten ostamani valaisin (8e) sai paikkansa pöydältä. Se antaa mielettömän hyvän valon ja on kaiken lisäksi pieni. Kynttilät kuuluvat syksyyn ja talveen, joten niitä tulee aina etenkin illan hämärtyessä polteltua. Olohuoneesta kannoin pöydälle vielä viherkasvin, joka tuo heti kaivattua raikkautta ja vähän väriä muuten niin mustavalkoiseen sisustukseen. Tuolin meinasin laittaa vaihtoon, mutta itse asiassa tämä sopiikin tähän ihan kivasti. Mä niin tykkään tästä työskentelypisteestä, joka siis sijaitsee meidän makkarin nurkassa ja vielä ison ikkunan vieressä, josta on välillä kiva katsella ihmisiä ja kaikkea mitä ympärillä tapahtuukaan.
Mitä mieltä te olette työpisteestä makuuhuoneessa? 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!