Pienen eteisen sisustaminen

 Kaupallinen yhteistyö: K-Rauta Mikkeli.
Kuinka moni muu tunnustaa, että usein eteisen sisustaminen jää vähän taka-alalle? Kenties se voi olla haastavaa eikä siihen tee välttämättä mieli laittaa ihan kamalasti rahaakaan. Eteinen luo kuitenkin aina ensivaikutelman kodista, joten sen sisustamista ei kannata unohtaa täysin.
Eteisen sisustaminen riippuu hyvin paljon sen koosta ja muodosta. Avaruuden ja riittävän tilan tunnun säilyttäminen voi olla vaikeaa, joten on tärkeää suunnitella sisustusta etukäteen. Yleinen virhe on ostaa esimerkiksi liian suuria huonekaluja.


Kävin reilu viikko sitten tutustumassa tarkemmin Mikkelin K-Raudan sisustusvalikoimaan, joka yllätti minut positiivisesti. Onhan sitä aiemminkin tullut asioitua K-Raudassa, mutta jotenkin minulta on mennyt ohitse piensisustamisen osasto. Olin ihan yllättynyt, kuinka laaja valikoima siellä olikaan. Katseeni osui heti ensimmäisenä erilaisiin tarjottimiin ja rasioihin, joihin saa laskettua esimerkiksi avaimet heti kotiin tultua. Lisäksi löytyy naulakkoja, tauluja, kasveja, lyhtyjä ja muita pientavaroita.
K-Raudan valttina on tuotteiden hinta-laatusuhde ja se, että valikoimaa päivitetään tasaisin väliajoin. Trendien perässä on siis helppo pysyä. Lisäksi sisustajan ja rakentajan näkökulmasta on vaivatonta, kun kaiken tarvittavan voi hankkia saman katon alta. 

Mattojen ja piensisustamistavaroiden lisäksi K-Raudasta löytyy todella laaja valikoima erilaisia valaisimia - niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Valaisimia löytyy ns. perusmerkeiltä kuin myös Design puolelta. Jokaiselle löytyy siis varmasti mieleisensä ja omalle lompakolle sopiva. 

Sain K-Raudalta sisustustuotteita, joiden avulla laitoin vanhempieni pienen eteisen uuteen uskoon. Pidän kovasti neutraaleista väreistä sekä yksinkertaisuudesta, joten valitsin tekstiileihin ja piensisustustavaroihin suurimmaksi osaksi valkoista, harmaata sekä mustaa. 


Samalla jaan teille omat vinkkini liittyen eteisen sisustamiseen:
  • Käytä etenkin pienessä eteissä pääosin vaaleita värejä, jolloin saat tilasta valoisamman ja tilavamman. 
  • Valaisimilla saat helposti vaihdettua huoneen yleisilmettä. Varmista ulkonäön lisäksi, että se tuo riittävästi valoa. Vinkkinä 60w LED valot, jotka antavat normaalia enemmän valoa. Harkitse kattovalaisimen lisäksi seinä-, pöytä- tai jalkavalaisinta.
  • Kasvit tuovat väriä, lyhdyt sekä kynttilät puolestaan kodikkuutta ja peili avaruutta.
  • Graafisesti kuvioidulla matolla saat eteiseen vähän särmää.
Nyt teillä olisi mahdollisuus osallistua ihan mielettömän kivaan arvontaan, jossa on jaossa kaksi 25 euron arvoista lahjakorttia Mikkelin K-Rautaan. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen. Arvonta päättyy sunnuntaina 17.9.2017 klo 19, jonka jälkeen ilmoitan voittajille Facebookin kautta. Onnea kaikille tasapuolisesti! 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!