Asuinspiraatiota syksyyn BYPIAKSEN neuleilla

Kaupallinen yhteistyö BYPIAKSEN kanssa: mainitut vaatteet saatu.

Nuorempana ostin vaatteita ainoastaan hinnan ja ulkonäön perusteella. Nyt aikuistuttua sitä on kuitenkin eri tavalla alkanut pohtimaan omaa ostokäyttäytymistä ja sen myötä myös vaatteiden kiertokulkua. Kannattaisiko sitä panostaa vähän kalliimpaan, mutta samalla laakukkaampaan tuotteeseen? Olen tullut siihen tulokseen, että kyllä ja etenkin silloin, kun kyse on tuotteista, joita käytetään paljon. Oli sitten kyseessä farkut, takki, kengät tai monikäyttöiset yläosat, niin pyrin sijoittamaan niihin vähän enemmän. Toivon ja uskon, että niillä on pidempi elinkaari käytössäni.
Sain mahdollisuuden tutustua itselleni täysin uuteen tuotemerkkiin nimeltä BYPIAS. Kyseessä on siis suomalainen yritys, joka valmistaa ja myy laadukkaita vaatteita ja asusteita sekä miehille että naisille. BYPIAKSEN on perustanut Pia Erlund, jonka idea oman yrityksen perustamisesta lähti rakkaudesta pellavaa kohtaan. Jossain vaiheessa Pia lähti kokeilemaan onneansa yrittäjänä ja tällä tiellä hän on edelleen. Ihan mieletöntä!


BYPIAKSEN vaatteissa korostuu käyttömukavuus ja istuvuus, mutta samalla ajattomuus ja yhdisteltävyys. Värimaailmaan käytetään paljon maanläheisiä, haalistuneita ja puuterimaisia sävyjä, jotka ovat helppo yhdistää toisiinsa. Vaatekaapistani löytyy 90% harmaata, beigeä, mustaa ja valkoista, koska koen värit omakseni ja nimenomaan ajattomiksi. 
Sain valita itselleni muutaman tuotteen ja valitsin kaksi erilaista neuletta, koska ne ovat syksyn parhautta. Laadukas neule on samalla lämmin ja mukavan tuntuinen päällä, mutta myös kaunis. ♡ Muodostin valitsemistani neuleista kaksi erilaista asua esimerkiksi kouluun, töihin, kaupungille tai vaikka illanistujaisiin. Kerro mulle, kumpi näistä asuista on enemmän sun mieleen :)


 Neule // BYPIAS, Hame // H&M, Nilkkurit // K-Kenkä


Ensimmäisen asun kokosin tämän todella kauniin Boheamianan off shoulder -neuleen ympärille. Ihastuin ensimmäisenä neuleen malliin ja väriin, joka viehättää mua vaatteessa kuin vaatteessa. Neule on kaiken lisäksi mukava päällä, sillä se joustaa, muttei silti näytä pussimaiselta. Takuuvarmasti lämpöinen, sillä materiaalista 30% on villaa ja 15% mohairia!


 Neule // BYPIAS, Farkut // Vila, Nilkkurit // Vagabond, Huivi // Zara


Toinen asuni on perinteinen koulupäivän asu, jolloin päältäni löytyy mitä luultavammin neuletakki. Tässä Boheamianan Sevillan neuletakissa on kaunis kuviointi ja mielettömän pehmeä kangas. Tekee ihan mieli käpertyä tähän jo pelkästä ajatuksesta. Tämäkin neule on todella lämmin päällä, sillä materiaalista peräti 60% on villaa. Tiedän siis, mihin turvautua -30 asteen pakkasella.

Käykää ihmeessä tutustumassa ja ihastumassa heidän tuotteisiinsa joko verkkokaupassa tai kivijalkaliikkeessä, joita löytyy paristakin eri kaupungista Suomessa.
Ja lopuksi kysymys - kumpi asuista iskee teihin enemmän? :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!